To je to što me zanima!

S novim prezimenom, Nives su stigli novi angažmani na HRT-u

Za bivšeg tenisača Gorana, voditeljica se udala u prosincu 2017. u Zagrebu. Medeni mjesec par će vjerojatno provesti u Melbourneu jer Gorana čekaju obveze u Australiji
Vidi originalni članak

Iako se šuška kako su voditeljice Nives Ivanišević ex Čanović (35) i Jelena Glišić (31) 'žrtve štednje na HRT-u' jer su ostale bez voditeljskih angažmana na Drugom programu, s javne televizije kažu kako je došlo samo do 'izmjene koncepcije najava programskih sadržaja'. 

'BEZ FILTERA' Samo nas dvoje: Nives Čanović uživa s Goranom Ivaniševićem

- I dalje ću voditi emisiju koju će uređivati vanjska produkcija - rekla nam je Nives. Novopečena gospođa Ivanišević i Loto djevojka Glišić najavljivale su večernji program, odnosno emisije i što gledatelji tu večer mogu gledati.

Javna televizija je navodno odustala od emitiranja najava pa su voditeljiicama dali nova zaduženja. Glišić će se više posvetiti radu na emisijama Hrvatske lutrije, a Ivanišević radu na emisiji Top 20, koju na Drugom programu vodi s Tamarom Loos (30).

Nives je osim novih zaduženja na poslu, nedavno 'preuzela' i novo prezime. Za bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića (46) udala u prosincu 2017. u Zagrebu.

Svadbu su organizirali u tajnosti, a proslavili su samo s najbližom obitelji i prijateljima u zagrebačkom restoranu. Medeni mjesec par će vjerojatno provesti u Melbourneu jer Gorana čekaju obveze u Australiji. 

Glasine o njihovoj ljubavnoj vezi započele su kad se Nives krajem prošle godine pohvalila zajedničkom fotografijom iz Dohe na kojoj se naziralo Ivaniševićevo lice.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Fenix7 13.01.2018.

    Meni samo nije jasno u što je on to ugazio na predzadnjoj fotki (vidi tenisice). Šalim se, simpa su kao par. Sretno im bilo!

  • EnnaBella 12.01.2018.

    Ta Nives mi je naporna..i nimalo ženstvena....

  • kinezojapanac 12.01.2018.

    Ništa ne priznam dok joj ne sastavi bar dvoje djece.

Komentiraj...
Vidi sve komentare