To je to što me zanima!

S. Penn sad 'otkrio' Madonnu: 'Trebalo mu je 30 je**nih god.'

Madonna je tijekom nastupa u Brooklynu pred publikom progovorila o svom bivšem suprugu, Seanu Pennu, koji joj je poručio da 'tek sada' shvaća njezinu umjetnost
Vidi originalni članak

Posljednji put bio je na mojem koncertu prije 30 godina kada sam bila u Madison Square Gardenu. Jako se ljutio jer sam odjenula izazovni kostim. Ne lažem, ispričala je Madonna (57) svojoj publici u Brooklynu. 

Pjevačica je nedavno nastupala u Madison Square Gardenu, a u publici je, naime, bio i njen bivši suprug, Sean Penn (55).

- Nakon prošlotjednog koncerta u 'Gardenu', napisao mi je pismo i rekao mi je da napokon cijeni moju umjetnost - otkrila je Madonna svojim obožavateljima. 

- I to je sve što imam reći o braku, OK? Trebalo mu je 30 je**nih godina - zaključila je 'kraljica popa' te izazvala gromoglasan pljesak publike. 

Sean Penn i Madonna oženili su se 1985., a Madonna je jednom rekla da takvu privlačnost nikada u životu, prije niti poslije, nije osjetila. 

No njihov brak bio je 'začinjen' Pennovim nasilnim ispadima. Razveli su se 1989. godine., a Madonna je jednom izjavila da ju je glumac gotovo 'uništio svojim pijančevanjem, nepredvidljivim raspoloženjima i ukusom u pornografiji'. 

Penn je u svibnju prekinuo sa Charlize Theron (40) nakon gotovo dvije godine veze. 

Madonna je prošle godine prekinula kratku vezi s 30 godina mlađim Timorom Steffensonom

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 22.09.2015.

    madona je u glazbenoj industriji napravila ono sto jos nitko nije uspio. uvjek je znala privuci publiku i jos uvjek zna. njene su pjesme odlicne kao i spotovi. to sto vrijeme i godine dolaze mora na sve nacine da se bori. pa sta rade nase kvazi zvijezde?

  • kung fu panda 22.09.2015.

    bolje ikad nego nikad

  • aski 22.09.2015.

    Sean Penn je legenda, vrh vrhova, Modona pjeva i oblaci kostime kako bi privukla paznju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare