To je to što me zanima!

S plaže na planine: Dekolte u prvom planu unatoč hladnoći

Manekenka često putuje po svijetu, a destinacije koje bira uglavnom su južniji, topli i egzotični krajevi. Sada je okrenula ploču pa odmara na svježem zraku u planinama
Vidi originalni članak

Influencerica i model Demi Rose (24) na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje golišave fotografije. Nerijetko dijeli fotografije s plaže te izbjegava zimu odlaskom u toplije krajeve. Međutim, sada je okrenula ploču i otišla se opustiti u planine.

Demi je na Instagramu sa svojim pratiteljima podijelila fotografiju kako pozira uz planine i snijeg. Međutim, hladnoća ju nije spriječila da u prvi plan stavi svoj duboki dekolte. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njezini pratitelji u komentarima su joj pohvalili izgled i pisali joj kako joj plava boja dobro stoji. 

'Predivna si', 'Kraljica', 'Želim biti poput tebe' - neki su od komentara ispod objavljene fotografije. Demi obično posjećuje egzotične krajeve i toplija mjesta, tako da je odlaskom u planine svoje pratitelje iznenadila. Prije je već posjetila  Jordan, Tajland, Las Vegas, Cannes...

'POBJEGLA' U TOPLIJE KRAJEVE Demi Rose prekrivala je grudi na plaži: 'Daj spusti ruke dolje'

Prema stranici Celebrity Net Worth, Demi je 'teška' 26 milijuna kuna. Osim što veliku svotu novca zarađuje golišavim fotografijama na društvenim mrežama, Demi povremeno radi kao DJ i pojavljuje se u spotovima. Pojavljivala se u spotovima Chrisa Browna i DJ Khaleda, a 2016. godine optužena je da se bavi prostitucijom.

Dok je živjela u Miamiju Demi je bila dio agencije 'Taz's angels' koja se bavila promocijom, ali policija je posumnjala kako nije to samo promocija, već su sve djevojke i vlasnici ispitani zbog sumnje da bave prostitucijom. Optužbe su na kraju ipak odbačene, a Demi je taj publicitet dobro došao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • plik 06.03.2020.

    još jedna koja jako dobro poznaje Dubai ... :)))

  • 06.03.2020.

    dupe k'o pol sljemena a visina metar i zelja za rastom...uzas

  • 06.03.2020.

    Komad mesa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare