To je to što me zanima!

S početkom listopada 'Vertigo bar' opet otvara vrata gostima

Povodom otvorenja Vertigo bara, svim gostima daruje se 50% popusta na sva pića u periodu od 22-23h. U subotu 06.10.2012 kreće nova klupska sezona
Vidi originalni članak

U novom preuređenom Vertigo Baru u sklopu Hotela Antunović, u subotu 06.10.2012, s početkom u 22 sata, kreće nova klupska sezona po uzoru na zlatne dane Vertigo bara kada su brojne svjetske R&B zvijezde poput 50 centa, Snoop Dogga, Nina Sky i Lil' Kim punili ovaj jedinstveni prostor s pogledom na grad s 8. kata i rotirajućom kupolom.  

Povodom otvorenja Vertigo bara, svim gostima daruje se 50% popusta na sva pića u periodu od 22-23 sata. Pušenje je dozvoljeno u jednom djelu bara. Novi stakleni dio bara je integriran u sami prostor tako da nitko ne bi propustio dobru zabavu i pozitivnu vibru. Parking je također dostupan u okolici hotela kao i u garaži u kojoj lift vodi direktno u bar.

Subote su rezervirane za najbolju selekciju RnB, HipHop, Reggaeton, TOP40 te house glazbe. Na klupskoj večeri gosti će moći čuti najveće stare i nove hitove sa svjetskih plesnih podija prema izboru respektabilnih domaćih DJ imena.

Za vatreno krštenje zaduženi su residenti klupske večeri, TURKTHEDJ & DJ SPIC 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Vertigo BarZagreb 25.09.2012.

    <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare