To je to što me zanima!

S. Twain zaručena je s bivšim mužem najbolje prijateljice

Marie-Anne Thiebaud pjevačici je bila najbolja prijateljica tako dugo dok joj nije ukrala supruga. Nakon rastave, Shania je utjehu pronašla u Marie-Anneinom bivšem
Vidi originalni članak

Rastala se od producenta Roberta 'Mutta' Langea (61) zato što ju je varao s njezinom najboljom prijateljicom Marie-Anne Thiebaud. Potom je krenula pisati autobiografiju u kojoj je, prema riječima prijatelja, planirala ocrniti bivšeg supruga. Sad mu se osvećuje na krajnje bizaran način. Naime, Shania Twain (45) zaručila se za za Frederica Thiebauda, bivšeg supruga žene koja joj je uništila 14 godina dugačak brak s Langeaom. Frederic je za Shaniu dao dizajnirati dijamntni prsten vrijedan 540 tisuća kuna. Ona je pristala kad ju je zaprosio, no par navodno ne misli srljati u brak i još nisu odredili točan datum vjenčanja. Pjevačica je vezu s Thiebaudom započela nakon što je saznala da je suprug vara s Marie-Anne. Kada su saznali da su oboje prevareni, okrenuli su se jedno drugome za utjehu. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bustedagain 21.12.2010.

    A taj novi strava izgleda...10x bolji od onog sto ju je prevario LOL

  • yumma 21.12.2010.

    Šta to ima u najboljim frendicama?I ja sam bila ta koju su htjeli dečki mojih frendica,a i neki moji su htjeli moje frendice. Neke su čak i imali.Više nismo frendice.Krave!

  • markisa_17 21.12.2010.

    tu je, čini se, svatko svakog opalio :-) sad kad se bivši muž povata sa sadašnjim zaručnikom a Shania počne lezbijsku vezu sa bivšom prijateljicom..eeee to će biti špica za kraj..

Komentiraj...
Vidi sve komentare