To je to što me zanima!

S. Vergara i zaručnik očekuju dijete putem surogat majke?

Zvijezda serije 'Moderna obitelj' navodno je odabrala jednu od svojih najbližih prijateljica za surogat majku. Nedavno se prepala da je imala spontani pobačaj
Vidi originalni članak

Kolumbijska glumica Sofia Vergara (40) i njezin zaručnik, vlasnik marketinške tvrtke Nick Loeb (43), očekuju dijete putem surogat majke, piše The National Enquirer. Zvijezda serije 'Moderna obitelj' navodno je odabrala jednu od svojih najbližih prijateljica za surogat majku.

- Umjesto prolaska kroz težak proces unajmljivanja nekog stranca, Sofia je odabrala jednu od svojih najzdravijih i najbližih prijateljica - otkrio je izvor.

No, glumica se prošlog mjeseca zabrinula da je surogat majka imala spontani pobačaj nakon što je završila u bolnici zbog bolova.

- Surogat majka je osjetila bol i otišla u bolnicu jer se bojala da je riječ o spontanom pobačaju. Nakon nekoliko sati je utvrđeno je da su i beba i surogat majka dobro. Sofia je zahvaljivala Bogu što je sve u redu - otkrio je izvor.

Glumica, koja sa svojom tinejdžerskom ljubavi Joeom Gonzalezom ima sina Manola (20), otkrila je u kolovozu prošle godine da bi voljela proširiti svoju obitelj za još jednog člana.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • julia73 11.03.2013.

    Znam ja što je surogat majka. Radije bi usvojila.

  • ParadiseLost 07.03.2013.

    meni je to super, steta da kod nas toga nema, ja ne mogu ni pomisliti da prolazim kroz tegobe 9 mj i onda jos porod bljak... skupljam novac za privatnu kliniku i carski vec par godina (nije mi u planu dijete jos cca 10 god) al ovo je super ne znam sta imate protiv toga

  • Jadranka_1 07.03.2013.

    Sta ima strasno u ovome?Sofia Vergara ima vec jedno dijete, drugo nemoze roditi i unajmi surogat majku.Kao i sto je Nicole Kidman, SJP i Ivana Visnjic.Sve su one prolazile kroz pobacaje i na kraju se odlucile za ovo.Nije da ne zele nositi trudnocu vec nemogu.A surogat majke ne nose svoje dijete pa ga daju vec njihovo.Zato ga i nemaju problem dati nakon poroda.Ja ne bih nosila dijete za drugog ali ima nas raznih, barem je to dobro djelo a ne roditi svoje pa ga dati na usvajanje.To je za osudu, ne pomoci drugome u nevolji!

Komentiraj...
Vidi sve komentare