To je to što me zanima!

Sabina Behlić: Tek u rujnu mislim ići raditi u Milano

Hrvatski top-model Sabina odgodila je nagradna putovanja zbog revija koje ima u Hrvatskoj, a u Milano će krenuti kad se vrati s ljetnog odmora
Vidi originalni članak

Tijekom ljeta želim raditi u Hrvatskoj. Bila sam na nekoliko kastinga, krajem kolovoza ću na odmor, a u rujnu idem u Milano raditi za agenciju Major, rekla je Sabina Behlić (19), pobjednica showa “Hrvatski top-model”.
- Moj odlazak na nagradni put u London i New York nije vremenski definiran. Sad želim raditi, a ne putovati - kazala je i dodala da je nije pogodio medijski napis da je Major ne želi jer joj je obujam bokova navodno 99 centimetara.
Boris Bašić, član žirija u emisiji, kaže da je u modnom svijetu bitan obujam bokova, ali kako nije istina da je Major ne želi.
- Mi želimo nešto više za Sabinu i zato se detalji ugovora trenutačno finaliziraju - kazala je Mirsada Dizdarević, glasnogovornica RTL-a.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • strijelac 04.07.2008.

    "Pisanje isključivo velikim slovima smatra se vikanjem i također će se brisati", kažu pravila komentiranja! A ovdje neki komentatori mogu pisati velikim slovima, širiti govor mržnje a ne briše ih se?! Svašta! Ako ništa drudo budite barem dosljedni sebi i pravilima! A glupih komentatora će uvijek biti..

  • natalie 04.07.2008.

    Ne nisam zatupljena...ako se emisija zove Hrvatski top model..onda bi bilo logično da je pobjedila Hrvatica i katolkinja!

  • kata_strofa 04.07.2008.

    ovi naši izbori i natjecanja su stvarno koma. svi ti ''pobjednici'' su ili muslimani ili srbi ili cigani. osmi sabine sitite se još onoga saše i hamdije (pobjednici big brothera)

Komentiraj...
Vidi sve komentare