To je to što me zanima!

Sabina Čedić u šoku jer joj je Josip rekao da je debela

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kristijan je otkrio farmerima kako mu je najteži životni period bio nakon što je napustio djevojku i sina. Tada je odlučio potražiti pomoć psihijatra
Vidi originalni članak

Farmerica Sabina Čedić (22) šokirala se nakon što joj je Josip Ivančić (31) rekao kako je debela. Nekadašnja voditeljica 'Golih vijesti' voli pokazivati svoje tijelo pa vrijeme u 'Farmi' najčešće provodi u vrućim hlačicama.
- A je se udebljala, samo joj to ne smijem reći - rekao je Josip Kristijanu Rahimovskom (28) i Ivi Amuliću (47) dok su promatrali Sabinu koja se šetala dvorištem u oskudnom bikiniju. Sabinu su njegove riječi jako uzrujale pa je nakon toga odlučila pitati Elija što on misli o tome. Josipu ovo nije prvi put da je kritizirao neku farmericu. Nedavno je Jeleni Bosančić (25) rekao da ne zna kako će ona izgledati za tri godine jer već sada ima salo i gomilu celulita. Manekenka je tvrdila kako nema sala, no priznala je da ima celulita na nogama.

KIKI POTRAŽIO PSIHOLOŠKU POMOĆ
Kristijan Rahimovski priznao je Sabini i Ivi kako je, nakon što se razdvojio od djevojke Nine s kojom ima sina Davida, neprestano plakao četiri mjeseca. Tada je potražio stručnu pomoć psihijatra. S Nikolinom je proveo četiri godine, a smatra kako se sve promijenilo nakon što im se rodio sin jer je shvatio da njihova veza nema budućnost.
- Problem je bio u meni, ali više u njoj - kazao je Kiki koji nije mogao reći tko je veći krivac za neuspjeh njihove veze. Smatra kako ga Nikolina nije mogla prihvatiti takvim kakav je, zbog njegova načina života i učestalog izbivanja noću.
- Znao sam da će mi prvih mjesec ili dva biti pakao. Ali, ja sam četiri mjeseca neprekidno svaku večer plakao - priznao je Kiki. Tvrdi kako ga je iz tog najtežeg perioda u životu spasila sadašnja supruga Iva. Sa bivšom djevojkom danas je u dobrim odnosima jer se kako kaže, 'opametila'. Zajedno sa njegovom sadašnjom suprugom ona ponekad popije kavu te njezin dečko često dolazi kod njega i supruge.
- Nikad bolji odnos nismo imali, čak ni kad smo bili skupa - smatra Kiki. Priznao je kako je zbog svega što je tada prošao posjećivao pishologa.
- Pa to je normalno. U današnjem vremenu trebaš više ići kod njega, nego na sistematski pregled - zaključio je Ivo.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • crazy-girl87 11.06.2010.

    Uopće nije debela!!!Sa strane što je paglu al ženska je zgodna

  • innelli 11.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • CHUPACHABRA 11.06.2010.

    iz bihaca

Komentiraj...
Vidi sve komentare