To je to što me zanima!

Sabinu vime podsjeća na onu stvar jer je smežurano

Sabina, Jelena i Žana posljednje dane provode u štali muzeći krave. Nikol Bulat je otkrila da je na 'Farmu' ponijela jaknu sa Swarovski kristalima
Vidi originalni članak

Sabina, Žana i Jelena nakon nekoliko dana provedenih u štali izvještile su se u mužnji krava. Komentirale su njihovo stanje i uspoređivale mlazove. Primijetile su da neke krave na vimenima imaju kraste. Poslije su djevojke zajedno muzle jednu kravu. Sabina je upitala Jelenu na što je podsjeća vime. Nasmijale su se, a Sabina je otkrila da nju podsjeća na onu stvar jer je malo smežurano. Potom su komentirale dvoboj Elija i Danijela. Žana i Sabina složile su se da bi voljele da ostane Elio.

BRANKA: KIKI SE PONAŠA POPUT GAZDE
Kike, Branka, Jelena, Ivo, Žana i Sabina razgovarali su ispred kuće. Jelena se osvrnula na Kikjevo ponašanje. Smatra da pjevač voli previše mudrovati, a Branka je zaključila da se on već počeo ponašati kao gazda. Uvjerene su da će Kristijan biti novi gazda, ako Daniel ispadne s 'Farme'.

NIKOL NAPOKON UŽIVA U 'DISCO' JAKNI
Pjevačica se posljednjih dana ne skida iz blješteće jakne koja podsjeća na diskokuglu. Nikol je otkrila farmerima da je toliko nosi jer joj dečko brani da ju inače odijeva. Djevojkama se svidjela njena jakna, što je ponukalo Nikol da prizna kako je na 'Farmu' ponijela i bež jaknu sa Swarovski kristalima.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • serpentine 09.04.2010.

    ma nju sve podsjeca na onu stvar,kako i ne bi nakon toliko prakse.

  • bosnia_80 09.04.2010.

    eh da je njen mozak bar malo smežuran :(

  • 09.04.2010.

    cekamo dok ugleda bikovo vime pa da cujemo komentar!

Komentiraj...
Vidi sve komentare