To je to što me zanima!

Sablić i prijateljice udružile snage u borbi protiv raka

Monika, koja se rado odaziva na humanitarne akcije, okupila je svoje prijateljice Nives Ivanković, Renatu Lovrinčević, Marinu Fernandez, Biljanu Mančić i hrvatsku judašicu Brigitu Matić
Vidi originalni članak

Na 7.10. Nacionalni dan borbe protiv raka dojke domaći brendovi predstavili su svoje kolekcije u trgovačkom centru u Splitu.

Humanitarnoj večeri za "Klub žena liječenih na dojci Split" kao gost dizajner sudjelovala je i Monika Sablić. Monika, koja se rado odaziva na humanitarne akcije, okupila je svoje prijateljice Nives Ivanković, Renatu Lovrinčević, Marinu Fernandez, Biljanu Mančić i hrvatsku  judašicu Brigitu Matić kako bi podržale žene koje se bore protiv raka dojke.

- Cilj ove akcije je podići svijest žena o zdravlju dojke , a to znači odlaziti jedan put godišnje na preventivni pregled  ultrazvukom te na mamografiju po potrebi - kazala je predsjednica Kluba, Bora Duvnjak za Kaštela.org i dodala kako su jako bitni i samopregledi dojke jer svaka žena najbolje poznaje svoje tijelo i prema tome može najprije uočiti svaku promijenu na tijelu.

 

Idi na 24sata