To je to što me zanima!

Sad ima bujnije poprsje: Taylor si je stavila implantate u grudi?

Strani mediji pišu da se pjevačica podvrgnula plastičnoj operaciji i povećala grudi. Taylor Swift sada navodno umjesto košarice A nosi grudnjak veličine košarice B
Vidi originalni članak

Na nedavnoj dodjeli nagrada People's Choice Awards country pjevačica pojavila se u bijeloj haljini u kojoj je u prvom planu bio njezin vidno veći dekolte. Još od travnja prošle godine šuška se da je Taylor Swift (23) otišla pod 'nož', piše časopis Touch. Prema estetskom kirurgu Michaelu Fiorillu, Taylor je stavila implatante u grudi i sada umjesto košarice A nosi grudnjak veličine košarice B.

- Možete vidjeti implantate- rekao je kirurg vidjevši njezine fotografije s dodjele.

Pjevačica, koja je nedavno prekinula jednomjesečnu vezu s pjevačem benda One Direction Harryjem Stylesom, na nedavnoj dodjeli Zlatnih globusa pojavila se u haljini Donne Karan koja je istaknula njezinu vitku figuru i sa strane joj otkrila dio grudi.  U travnju prošle godine njezin glasnogovornik demantirao je tvrdnje jednog kirurga koji je izjavio kako je očigledno da je pjevačica povećala grudi.

- Izgledaju lijepo i proporcionalno -  izjavio je tada jedan kirurg.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • looda 10.03.2013.

    Vjerujte mi ovo je laž. I ne znan zašto vam se čini antipatična, cura je stvarno famozna.

  • dobby_1 17.01.2013.

    Jao, to je stara priča i ako pogledate njene starije fotografije jasno se da se podvrgnula operaciji. Samo upišite u google Taylor Swift before and after plastic surgery.

  • WOMANIZER 17.01.2013.

    mogli ste stavit neke slike gdje bismo bolje mogli promotriti je li ili nije povećala poprsje! vidimo samo ovu "nakon" operacije!

Komentiraj...
Vidi sve komentare