To je to što me zanima!

Sad je veliki frajer, a nosio je haljinice, perike i glumio žene

Benedict je išao u školu za dječake pa je u školskim predstavama imao ženske uloge. Još se nije navikao na to da je postao seks simbol i to mu je nevjerojatno
Vidi originalni članak

Igrao sam ragbi i bio sam muškarčina, a navečer bih nosio žensku odjeću, rekao je Benedict Cumberbatch (38) u showu Conona O’Briena dok je objašnjavao kako su izgledali počeci njegove karijere. Seksepilni Sherlock Holmes nekoć je bio Shakespearova Rosalinda .

Za Benedictom sada uzdišu brojne žene, a kao tinejdžer on je glumio žene. Cumberbatch je pohađao privatnu školu za dječake pa je u školskim predstavama imao ženske uloge. Glumac se još nije navikao na to da je postao seks simbol.

- Tek nedavno su mi počeli pripisivati epitet seksi. Moje lice nije se puno promijenilo u posljednjih 10 godina. To mi je nevjerojatno - rekao je Cumberbatch koji se mjesecima pripremao i vježbao kako bi izgledao jači nego što je za scenu u filmu 'Zvjezdane staze II: Khanov bijes' u kojoj se tušira. Benedict glumi Khana. Ta scena na kraju je izbačena iz filma, ali bilo bi šteta da ostane neiskorištena pa su je prikazali u showu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • kung fu panda 28.08.2014.

    Dobar kao Holms

  • kornel 28.08.2014.

    Odličan glumac,engleska škola!

  • nonaluna 28.08.2014.

    Sherlock Holmes meni najdraža serija a i glumac ijako izgleda malo strašno meni je na neki način baš zgodan i još taj njegov glas ,

Komentiraj...
Vidi sve komentare