To je to što me zanima!

'Sad je vrijeme da mi pjevačice progovorimo o zlostavljačima'

Mariah je na dodjeli Zlatnih globusa zabunom sjela na mjesto glumice Meryl Streep. Ispričala joj se zbog neugodnosti i rekla da može imati njezino mjesto kad god ga poželi
Vidi originalni članak

Mi u glazbenoj industriji se još nismo dotakli problema sa seksualnim predatorima. Mislim da bih ja mogla pokrenuti promjene i potaknuti ljude da se priča o zlostavljačima - rekla je Mariah Carey (47). Pjevačica se pridružila slavnim damama iz filmske industrije pa se na dodjeli Zlatnih globusa pojavila u crnoj haljini s kojom je, kao i uvijek, istaknula bujni dekolte. 

Nakon što je prošetala crvenim tepihom s dečkom, plesačem Bryanom Tanakom (34) izjavila je kako nije zadovoljna što njezine kolegice s glazbene scene ne progovaraju o seksualnom zlostavljanju. 

Carey je s pjesmom 'Star' dobila nominaciju u kategoriji najbolje originalne pjesme. Napisala ju je s Marcom Shaimanom za istoimeni animirani film, a obožavaju je, kako tvrdi,  i njezini šestogodišnji blizanci Moroccan i Monroe koje je dobila u braku s bivšim suprugom Nickom Cannonom (37).

Mariah je na dodjeli Zlatnih globusa doživjela nezgodu, a na društvenoj mreži je opisala kako je sve izgledalo. Naime, sjela je na mjesto koje je pripadalo glumici Meryl Streep (68).

- Sjela sam do Stevena Spielberga jer je bilo slobodno. Pogodite tko se vratio u jednom trenutku. Sjela sam na mjesto Meryl Streep. Oprosti Meryl, možeš imati moje mjesto kad god poželiš - ispričala se pjevačica.

 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Bogs_1 11.01.2018.

    Svaka čast, neka se prozivaju zlostavljači. Ali neka i muški dio populacije prozove pohotne babe kojima su lizali za uloge.

  • Anelej097 09.01.2018.

    Vjerujem da vam u ono vrijeme kada ste se probijale nije bilo silovanje sada najednom kada ste pune para je. Stara kineska kaze poslije j.... nema kajanja.

  • ljubavudobakolere 08.01.2018.

    Mariah je uffff.

Komentiraj...
Vidi sve komentare