To je to što me zanima!

Sad mu je lice puno tetovaža: Fran Pujas je kao dječak složio Rubikovu kocku u pet minuta...

Iako je pažnju privukao skandaloznom životnom pričom o zatvoru i ovisnosti, za Frana je Paula rekla kako je iznadprosječno inteligentan. Sad je procurio video na kojemu slaže Rubikovu kocku
Vidi originalni članak

Hrvatski model Fran Pujas (22) privukao je veliku pažnju ulaskom u srpski reality show 'Zadruga'. Vrlo je zanimljiv gledateljima - lice mu je prekriveno tetovažama, nakon svega nekoliko dana pred kamerama je prekinuo s djevojkom bivšom misicom Varaždinske županije Paulom Hublin (21), s kojom je ušao u show... Mnogi ga smatraju jednim od favorita za pobjedu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Hana Rodić ušla u Zadrugu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pred kamerama ispričao je životnu priču - bio je u zatvoru, drogirao se, čak i tukao djevojku. Napomenuo je i kako zbog svog izgleda nailazi na osuđivanja.

- Naravno, trpim osuđivanja svakodnevno, i zbog tetovaža i zbog tih stvari koje sam radio. Mislim da osuđivanja ne bi trebala previše dirati ljude, pa ni mene. Zna mi se nekad dogoditi, npr. kad me osuđuju ljudi koje volim i poštujem. Ali, neki drugi ljudi, oprostite, boli me ona stvar za njih što misle o tom. Život kakav sam prošao s premalo godina, mislim da bi neke dotukao i ubio, dok mene nije. dobio sam volju promijeniti se i krenuti dalje - odgovorio je.

No, Fran nije oduvijek privlačio pozornost na negativan način. 'Procurio' je video mladog Frana koji je nastao prije otprilike deset godina. Imao je tada malo dužu kosu i naušnicu na uhu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Na videu je slagao Rubikovu kocku i za to mu je trebalo oko pet minuta. Inače, Paula je jednom prilikom rekla kako Fran ima iznadprosječnu inteligenciju. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nomistakes 30.09.2020.

    pustolovan kao Haklberi Fin

  • muskarac 29.09.2020.

    5 minuta?! ma dajte molim vas

  • 29.09.2020.

    kad je složio rubikovu 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare