To je to što me zanima!

Šajeta ne miruje: Moj novi hibridni hit zove se ‘Proleteri’

PODUZETAN Opatijac pjeva o lopovluku i ljubavi zrelih muškaraca s mladim komadima zbog kojih jedva dočekaju ostaviti žene. Radije pjeva o predsjednicima nego o premijerima
Vidi originalni članak

U ‘Proleterima’ pjevam kako smo uvijek krali, sve što bi se iz tvrtke moglo odnijeti. ‘Država-apartman’ govori da se svi mladi trebaju iseliti iz zemlje kako bi oni koji ostanu u miru mogli iznajmljivati apartmane, kaže Dražen Turina Šajeta (45). Opatijski pjevač se pohvalio novim albumom “Istronaut”, na kojemu pjeva o politici i hibridnom ratu.

- Sve su moje pjesme hibridne, pa će i ove koje aludiraju na hibridni rat biti hitovi - kaže.

Dosad je u pjesmi “Vanga” opjevao branje mandarina Tita i Tuđmana na Brijunima. “Party za ekipu” posvetio je Stjepanu Mesiću, a u pjesmi “Žena, majka, predsjednik” pjeva o Ivi Josipoviću i Kolindi Grabar-Kitarović. 

Prave fešte: Bivši premijer Zoran Milanović rado je viđen gost na Šajetinim ‘Partyjima za ekipu’

Pjeva samo o predsjednicima jer mu premijeri nisu izazov. Politika mu se osladila pa je i on nedavno postao predsjednik povjerenstva za ravnopravnost spolova grada Opatije. Nove hitove pjevao je na dočecima 2018. u Fužinama i Puli.

- Sjajno su prihvatili ‘Bezglutensku pjesmu’. Govori o muškarcu srednjih godina koji je zbog mlađeg komada ostavio ženu - kaže Šajeta. 

Na albumu ima i duet s Martinom Majerle, našom najpoznatijom back vokalisticom, koja mu je glumila u spotu “Moji koraki”.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Demetra 03.01.2018.

    A čuj njih dva niškoristi!

  • Judita👥 03.01.2018.

    meni je on bio bolji premijer nego plenki

  • škver 03.01.2018.

    I onda će mlada ostaviti njega !

Komentiraj...
Vidi sve komentare