To je to što me zanima!

Šalković i Ana Gruica prekinuli su zbog nepremostivih razlika

PUKLA LJUBAV Par je do proljetos živio u Šalkovićevu stanu, nakon čega se Gruica vratila u rodni Split. Sredinom kolovoza susreli su se na Pagu zbog dvogodišnjeg sinčića
Vidi originalni članak

Glumica Ana Gruica (34) te pisac i bloger Hrvoje Šalković (43) prestali su zajedno živjeti u njegovu stanu u centru Zagreba još prije nekoliko mjeseci. Trzavice izvanbračnog para počele su izlaziti na vidjelo već nakon Anina sudjelovanja u zabavnom showu “Tvoje lice zvuči poznato”.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video


- Prestanite me zvati, očito je da se neću javiti – napisao je u SMS-u na naš upit o prekidu s izvanbračnom partnericom uzrujani Šalković.

Gruica nije bila dostupna za komentar o razlazu s ocem njezina djeteta, dvogodišnjeg sinčića. Prijateljima je, doznajemo, povjerila kako su razlozi prekida s Hrvojem nepremostive razlike u karakteru.

Par je do proljetos živio u Šalkovićevu stanu, nakon čega se Gruica vratila u rodni Split, gdje je zaposlena u Gradskom kazalištu mladih. Sredinom kolovoza par se, kako doznajemo, susreo na Pagu zbog dvogodišnjeg sinčića. Ana se potom provodila s prijateljima na putovanju u Atenu, gdje je posjetila prijateljicu, manekenku Iris Rajčić (37). Gruica i Šalković vezu su počeli krajem 2014., nakon što su se, objasnila je bivša manekenka, slučajno upoznali na benzinskoj pumpi.

- Osvojio me jer je šarmantan, inteligentan, visok i jer je napisao više knjiga nego što su neki moji udvarači u životu pročitali – rekla je tad glumica. Par je uskoro počeo živjeti u Zagrebu, a Ana je Hrvoja pratila i na nekim od njegovih dalekih putovanja.

- Unatoč osebujnosti karaktera i razlike u mentalitetu, i dalje smo zajedno u staloženoj i zreloj vezi i uopće ne možemo zamisliti drukčiju budućnost osim zajedničke - rekla je Ana prije godinu dana.

Šalković je u nekoliko navrata isticao kako se sa svojom partnericom konzultira o pisanju radova koje objavljuje na svojoj internetskoj stranici, a ona je rekla 2015. godine kako će Hrvoje napisati tekst za njezin projekt.

Prije Ane, Hrvoje je ljubio voditeljice Miju Kovačić (34) i Lamiju Alečković (37), a Ana se rastala od bivšeg bodybuildera i osobnog trenera Dijana Jahjefendića nakon godinu i pol braka. Sa Šalkovićem nije razmišljala o ozakonjenju veze jer, kako tvrdi, nisu nikad osjetili tu potrebu.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • mama4 14.09.2017.

    Nepremostive razlike....tako stajliš i kul, prave zvijezde

  • tallija 13.09.2017.

    Svi ti koji se naslikavaju, naglašavaju tu tvoju sreću u biti nisu baš zadovoljni. Kad je čovjek sretan jednostavno zrači, nema to potrebu pričat i naglašavat naokolo.

  • medeki 13.09.2017.

    Ovakve klepetuše svijet nije vidio. Potpuno je potopila Šaletov ugled, imao je zanimljiv blog i FB stranicu, ali kad je ona uzela maha pa svakodnevno u žižu sa svojim primitivizmom, ajmeeeee. Kad sam pročitao da Šale radi kao turistički vodič na dalekim destinacijama znao sam da bježiiiii iz kuće. Jer nas je udavila putem medija, a zamislite provodit dane sa ovom vjetropirkom!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare