To je to što me zanima!

Salma Hayek je utučena: Film koji je snimala u Hrvatskoj će se premijerno prikazati tek 2021.

Holivudski glumci film su snimali u nekoliko zemalja, među kojima je i Hrvatska, točnije Istra, Zagreb i Karlovac. Kako su prepričavaju mještani, zvijezde su se najnormalnije ponašale i bili su pristupačni...
Vidi originalni članak

Glumica Salma Hayek (53) je s kolegama Ryanom Reynoldsom (43) i Samuelom L. Jacksonom (71) snimala film u Hrvatskoj prošlog ljeta, a sad je objavila kako 'The Hitman's Wife's Bodyguard' ipak neće izaći ove godine.

POGLEDAJTE VIDEO: Snimanje filma 'The Hitman's Wife's Bodyguard'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zbog situacije s korona virusom premijera filma 'The Hitman’s Wife's Bodyguard' odgođena je za ljeto 2021. godine. Malo sam utučena jer jedva čekam da ga vidite - napisala je Salma uz fotografiju filmskog plakata. 

Holivudski glumci film su snimali u nekoliko zemalja, među kojima je i Hrvatska, točnije Istra, Zagreb i Karlovac. 

- Nekoliko dana su snimali po cijele dane u staroj gradskoj jezgri Rovinja, a ti ne možeš nigdje, ali navikneš se. Ja osobno od toga nisam imao ništa, ali nisu mi ni smetali. U pauzama se ponašaju najnormalnije i, iako imaju tjelohranitelje, pristupačni su i neće odbiti fotografiju ili autogram - ispričao nam je stanovnik Rovinja, blizu čijeg apartmana su snimali. 

No, Rovinj u filmu neće biti predstavljen kao Rovinj, nego će 'glumiti' gradić na talijanskoj obali.

- To je šteta. Bila bi to velika i lijepa promocija za naš grad, ali koliko sam vidio, glumci su privatno objavili puno fotografija iz Rovinja, tako da dobio je grad ipak nešto od svega toga - dodaje sugovornik. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • makovozrno 04.07.2020.

    Selma ima pluća uhh

  • Nabreklakožica 11.06.2020.

    Smeće od filma..

  • Selo_malo 11.06.2020.

    I mi svi smo zbog toga jako utučeni

Komentiraj...
Vidi sve komentare