To je to što me zanima!

Salma Hayek mrdala guzom pa raspametila fanove: 'Šefica si'

Spremajući se za emisiju 'The tonight show' glumica je snimila niz kratkih video snimaka koje je spojila u jedan i podijelila sa svojim pratiteljima. Na snimkama pleše uz latino glazbu i dobrog je raspoloženja
Vidi originalni članak

Glumica Salma Hayek (53) voli izazovne modne kombinacije, zbog čega od svojih pratitelja i obožavatelja često prima komplimente na račun izgleda. Sada ih je na društvenim mrežama iznenadila videom koji je u kratko vrijeme skupio više od milijun lajkova i komentara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Spremajući se za emisiju 'The tonight show' Salma je snimila niz kratkih video snimaka koje je spojila u jedan i podijelila sa svojim pratiteljima. Na snimkama glumica pleše uz latino glazbu i dobrog je raspoloženja. 

'Meksička kraljica', 'Predivna si', 'Trebam sve te snimke', Ti si šefica' - samo su neki od komentara pratitelja ispod objavljenog videa.

VIDEO: IZAZOVNO SE ODIJEVA Test: U 10 sekundi recite nam koje su boje oči Salme Hayek

Na dodjeli ovogodišnjih Zlatnih globusa Hayek je također raspametila. Stigla je u poprilično izazovnoj haljini, a u prvom planu bio je njezin bujni dekolte. Također, na filmskom festivalu u Torontu odjenula je crvenu haljinu s izrezom koji je ponovno istaknuo grudi. Tad je bila premijera drame 'The Hummingbird Project' u kojoj je i sama Salma glumila. 

Između ostalog, krajem prošle godine za Instagram je pozirala u toplesu, ali je grudi prekrila rukama. Nije novost kako se glumica voli pojavljivati u izazovnim izdanjima. Često na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa snimanja filmova, ali isto tako i dijeli one, malo vatrenije kadrove. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Cirenac 11.01.2020.

    Metar i žilet i velike dude.

  • 11.01.2020.

    Predivna žena...

  • Michelangelo 11.01.2020.

    A jel ima snimka gdje prdi?Kako se ne hvali kako je nešto skuhala,nacrtala,zavarila,popravila,sašila,itd?Hvali se sa svojih 1,57 i "velikim" sisama (da li su prirodne ,u to ne ulazim) .Koka, sise su lijepe ali kada dođu godine i objese se a ti nemaš što naučiti,djecu,unučad ili bilo koga onda dođu pitanja o sebi.Kažu da mudrost dolazi sa godinama.... Pa, ne znam baš....

Komentiraj...
Vidi sve komentare