To je to što me zanima!

Salma Hayek sažaljeva glupe rasiste: Svijet je pun budala

Na početku karijere glumicu su vrijeđali jer je imala španjolski naglasak pa je teško dobivala uloge. Danas sažaljeva ljude koji su joj se rugali jer je Meksikanka
Vidi originalni članak

Glumicu su producenti zaobilazili jer ima španjolski naglasak. Salmu Hayek (44) to nije boljelo jer je vjerovala u sebe. Dodaje da se ne ljuti nego sažaljeva ljude koji su je vrijeđali zato što je Meksikanka.

- Svijet je pun budala - kaže glumica.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • pa šta je 24.05.2011.

    pita me švabo u frankfurtu .mrzite li vi zagorci crnje ??kak ču ih mrzit kad ih vidim samo na telki. crnja u hrvatskoj je egzotika i mit ko snježni čovo sa himalaje

  • ministar 24.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Spuzvabob2 24.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare