To je to što me zanima!

Salma Hayek zablistala u uskoj haljini s dekolteom: Zasjenila je i 35 godina mlađu pokćerku...

Mathilde Pinault inače je kći glumičinog dugogodišnjeg supruga François-Henrija Pinaulta, koju je dobio s prvom suprugom Dorotheom Lepère
Vidi originalni članak

Glumica Salma Hayek (57) ponovno je pokazala svoju nevjerojatnu liniju na festivalu u Veneciji. Obukla je pripijenu plavu haljinu sa šljokicama i dubokim dekolteom,  a s njom je bila njezina pokćerka Mathilde (23). 

BLIŽI SE 60. GODINI Salma Hayek objavila golišave fotografije iz mlađih dana: 'Ponekad je to najbolji pogled'

Salma i Mathilde čak su bile modno usklađene, dok je Salma blistala u plavom, mlada Francuskinja odabrala je srebrnu haljinu sa srebrnim šljokicama. 

Mathilde Pinault inače je kći glumičinog dugogodišnjeg supruga François-Henrija Pinaulta (61), koju je dobio s prvom suprugom Dorotheom Lepère. Salma i slavni Francuz zajedno su dobili kći Valentinu 2007. godine. 

Pinault ima i dvoje starije djece, a taman kada je započela njegova veza sa Salmom, manekenka Linda Evangelista otkrila je da nosi njegovo dijete. François je dugo odbijao priznati sina Augustina Jamesa. Na plaćanje alimentacije pristao je tek nakon suda.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • najindustrijalizovanija 18.04.2024.

    znači drma lova, a ne ljepota... vidi lika na šta Lici, a sve lipotice oko njega

  • idessss 18.04.2024.

    kaj nebi hahahaa

  • TECHNO VIKING 18.04.2024.

    samo usput.. salma se udala  iz ljubavi za njega... samo usput... tip je milijarder... samo usput... kad je napravio tu kcerku svojoj zeni, napravio je i dijete--gle cuda-- slavnoj manekenki lindi evangeliste... koja je isto pala na njegovu ljepotu... a eto... covjek jednostavno neodoljiv zenama..

Komentiraj...
Vidi sve komentare