To je to što me zanima!

Samanthin ljepotan iz 'Seks i grada' danas je još zgodniji

Glumac Jason Lewis u popularnoj seriji utjelovio je Smitha Jerroda koji je uspio ukrotiti 'divlju' Samanthu. Iako danas ima 45 godina te je promijenio imidž, obožavateljicama je i dalje neodoljiv
Vidi originalni članak

Nakon završetka 'Seks i grada', Jason Lewis je s malih ekrana prešao na veliko platno i snimio filmove poput 'The Jacket', 'The Death And Life of Bobby Z' i 'The Attick'. U filmu 'Running Wild' glumio je uz Sharon Stone (58). 

Jason trenutke iz svog aktivnog života rado dijeli na društvenim mrežama, a za njim i dalje uzdišu mnoge obožavateljice. 

Glumac je prije dvije godine otkrio da je već dugo 'solo' te da mu taj status odgovara. Veliki je ljubitelj sporta, a najviše voli planinariti i voziti motocikl. Osim toga, u top formu doveo se i vježbanjem joge. 

Lewis trenutno u seriji 'Mignight Texas' igra anđela imena Joe, a zbog uloge, otkrio je, i dalje njeguje dugu kosu. 

Proslavio se ulogom Smitha Jerroda koji je uspio ukrotiti 'divlju' Samanthu Jones, koju je utjelovila Kim Cattrall. 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Mthesecond 21.08.2017.

    Frajer i pol...Sad kad je zreliji,odrasliji,ozbiljniji samo je još više dobio na cijeni :) Jasno je zašto žene okidaju na njega,to je onaj tip kakvog zamišlja,kakvog bi htjela svaka :)) Muževan,stamen,jak...tip "zaštitnika",oslonca (samo još da je pouzdan,vjeran :) U podsvijesti svaka ide za tim,računa s tim,bitno im je to nešto....

  • 12kamelia 21.08.2017.

    zgodan je, ali nije moj tip, već njegova suprotnost...tamna kosa i tamne oči...

  • kabi 20.08.2017.

    Prestar :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare