To je to što me zanima!

Samaritanac: Beckham gurao auto stranca iz kružnog toka

Stao je, izašao iz svog auta i pješice se probio kroz gusti promet kako bi pomogao čovjeku kojem je auto stao nasred kružnog toka. Bio je izrazito ljubazan i susretljiv
Vidi originalni članak

Automobil Paula Langa (47) pokvario se u blizini nogometaševe kuće. Vozio je sina Fabiena (8) i kćer Josephine (6) u školu. Auto mu je stao nasred kružnog toka. Nije ga mogao upaliti i bojao se da se njegovoj djeci nešto ne dogodi jer su auti oko njih vozili velikom brzinom. Usred te gužve, u majici s kapuljačom i u sportskom izdanju, pojavio s David Beckham (35). Kao pravi samaritanac pomogao je Paulu kojeg je tada prvi put vidio. 

- Sjedili smo u autu dok su drugi vozači jurili pokraj nas. David je jedini stao, izašao iz svog auta i pješice se kroz gužvu probio do nas. Vidio je da smo u nevolji i pitao može li nam ikako pomoći - rekao je Paul.

Beckham mu je tada pomogao da auto izgura iz kružnog toka uz rub ceste kako bi mogao pozvati vučnu službu da ga 'odšlepaju'. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Stanko_1_1 10.02.2011.

    ....i dospio u medije. sada ima doživljaj koji će mjesecima prepričavati svim novinarima.

  • mmarina 10.02.2011.

    koliko takvih ima koji se ne zovu kao on i ne zavrse u novinama a rade jos vece i plemenitije stvari...iako..svaka cast, Viki je sretna sto ima takvog muskarcinu! :)

  • analč 10.02.2011.

    čega bi se on trebao sramiti????????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare