To je to što me zanima!

Samo da je pjesme i plesa: Sofia Vergara zanjihala bokovima na koncertu i pokazala vitku figuru

Često se glumica pohvali na društvenim mrežama kako uživa s prijateljima i obitelji, a nedavno je bila i na koncertu Taylor Swift
Vidi originalni članak

Glumica Sofía Vergara pokazala je pratiteljima na društvenim mrežama kako se dobro zabavljala na koncertu Karol G.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Zvijezda serije 'Moderna obitelj' objavila je niz fotografija i videa iz svog večernjeg izlaska na stadionu Rose Bowl u Pasadeni u Kaliforniji.

VRIJEME PROVODI U TERETANI Njoj razvod nije teško pao: Sofia Vergara tulumari, a pohvalila se i kako održava zavidnu figuru

Na koncert je kolumbijska glumica odjenula potpuno crni komplet s poderanim trapericama i mrežastim korzetom. Događaju je prisustvovala s nećakinjom Claudijom Vergarom, sestričnom Marijom Vergarom i prijateljicom Paulinom Vegom, kako piše Page Six.

U jednom od videa objavljenih na Instagramu, Sofía je njihala bokovima i plesala u gomili dok je popularna pjevačica izvodila hit 'Don‘t Be Shy'.

U LJUBAVI NIŠTA NIJE SIGURNO Predbračni ugovori slavnih faca: Prevare koštaju milijune, a neki su imali i vrlo bizarne zahtjeve

Često se ona hvali na društvenim mrežama kako uživa na finim večerama, druženjima, koncertima i zabavama s obitelji i prijateljima. Svoj je rođendan proslavila u Italiji s prijateljicom, a tada su već krenule glasinu o njenom kraju braka.

Inače, portale posljednjih nekoliko tjedana pune naslovi o razvodu nje i glumca Joea Manganiella. On je podnio zahtjev za razvod, navodeći 'nepomirljive razlike' kao razlog njihova razlaza. Kao datum razlaza je naveden 2. srpnja.

BRAKORAZVODNA DRAMA Sofia Vergara se predomislila? Kujica ipak ostaje kod nje, neće je dati bivšem: 'Bravo, kraljice!'

Međutim, više izvora je reklo kako su njih dvoje vodili odvojene živote 'jako, jako dugo'. Iako Vergara i Manganiello nisu otkrili konkretne razloge koji su doveli do rastave, neki tvrde kako je to imalo veze s njegovom željom da ima djecu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • helidon 22.08.2023.

    I tata bi sine

  • xOOx 22.08.2023.

    ko vino.... sve bolja

  • blatobran555 22.08.2023.

    Zena je avion

Komentiraj...
Vidi sve komentare