To je to što me zanima!

Samo jedan čovjek je izigrao i Bijelu kuću i Escobara i CIA-u

Tom Cruise se opet udružuje s redateljem filma 'Na rubu budućnosti', Dougom Limanom, u novom filmu temeljenom na stvarnim avanturama pilota i krijumčara droge, Barryja Seala
Vidi originalni članak

'American Made' je istinita biografska priča o pilotu Barryju Sealu koji je krijumčario drogu, oružje i novac iz Kolumbije u SAD, te ga je kasnije angažirala CIA za jednu od najvećih tajnih operacija u povijesti SAD-a.

U filmu se Tom Cruise, koji je preuzeo glavnu ulogu, ponovno udružuje s redateljem iz 'Na rubu budućnosti', Dougom Limanom. Kako smo napisali, u djelu pratimo Barryja Seala (Cruise), pilota tvrtke TWA, kojeg CIA regrutira za infiltraciju u komunističke snage u Latinskoj Americi tijekom '80-ih. Barry će se uskoro naći u većim problemima nego što je ikad očekivao.

Njegove vratolomije u životu na tlu postat će jednako uzbudljive kao i pilotske vratolomije koje je izvodio na nebu. 'American Made' u kina dolazi 24. kolovoza. U glavnoj ulozi je već spomenuti Cruise, a podršku mu daju Domhnall Gleeson, Sarah Wright, E. Roger Mitchell, Jesse Plemons, Lola Kirke, Alejandro Edda, Benito Martinez, Caleb Landry Jones i Jayma Mays, svi pod iskusnim redateljskim okom Douga Limana.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • specialone 1 01.08.2017.

    Nadam se da mu je ovo bolji film jer mumija je katastrofa

Komentiraj...
Vidi sve komentare