To je to što me zanima!

'Samo ti pričaj': Premijera za aktualni singl Damira Lipošeka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Producentski dio spota potpisuje glumac Filip Juričić, koji se ujedno uz Ivu Mihalić u spotu pojavljuje i kao glumac, a sve to pod redateljskom palicom Davida Kapca
Vidi originalni članak

Diskografska kuća Hit Records nedavno je ponosno predstavila novu glazbenu suradnju sa jednim od najuspješnijih gitarista u regiji Damirom Lipošekom Kexom. Osim nove suradnje, radijskim eterom zaplovio je aktualni singl 'Samo ti pričaj', za kojeg Kex potpisuje glazbu, dok je tekst djelo Darka Mihajlovića, a odlični aranžman potpisuje Miro Lesić Lesique.

Dok singl osvaja radijski eter, top liste i publiku, Damir Lipošek Kex predstavlja video spot iza kojeg stoji itekako zanimljiva ekipa.

Producentski dio spota potpisuje poznato glumačko lice Filip Juričić, koji se ujedno uz Ivu Mihalić u spotu pojavljuje i kao glumac, a sve to pod redateljskom palicom Davida Kapca. Snimalo se u prostoru Jadran filma, a na setu je bilo i više nego veselo uz odlično druženje.

Filipu se pjesma dopala na prvo slušanje kao i sama ideja oko produkcije spota, stoga se odlučio zajedno sa svojom ostalom ekipom uključiti u priču oko aktualnog singla Damira Lipošeka Kexa 'Samo ti pričaj'. Što je o samoj pjesmi i suradnji sa diskografskom kućom Hit Records rekao Kex.

- Veseli me činjenica da sam započeo jednu lijepu suradnju sa diskografskom kućom Hit Records, koja je prepoznala kvalitetu onoga što radim i stvaram. Drago mi je da iza mene stoji profesionalna ekipa s kojom ću ubuduće raditi puno toga novoga za svoju publiki, koja već naveliko, nadam se, uživa u aktualnom singlu 'Samo ti pričaj' - zaključio je glazbenik.  

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare