To je to što me zanima!

Samo uz nadzor: Kate ne želi da ‘baka’ Camilla viđa unučad

Vojvotkinju od Cornwella i suprugu princa Charlesa (67) mališani navodno previše podsjećaju na pokojnu princezu Dianu zbog čega se Camilla kraj njih ne osjeća ugodno
Vidi originalni članak

Otkad su se rodili, princ George (2) i 11-mjesečna sestra Charlotte su trn u oku Camilli Parker Bowles (68). Vojvotkinju od Cornwella i suprugu princa Charlesa (67) mališani navodno previše podsjećaju na pokojnu princezu Dianu zbog čega se Camilla kraj njih ne osjeća ugodno.

Animozitet su primijetili i princ William (33) te Kate Middleton (34) pa navodno ne žele da ‘baka’ bude s djecom bez nadzora.

- Camilla ih smije viđati samo ako je sa suprugom Charlesom - kaže izvor blizak engleskoj kraljevskoj obitelji. Vojvotkinja od Cornwella se navodno sve češće svađa sa suprugom jer Charles zbog ljubavi prema unucima uvijek stane na Kateinu stranu, a Camillu ignorira.

- Što više vremena provodi s Georgeom i Charlotte, to je manje sa suprugom i nije čudno što Parker Bowles bijesni - pišu engleski mediji. Camilla nije bila oduševljena ni nakon što su William i Middleton princezi Charlotte osim imena Elizabeth, po kraljici prabaki, dali i srednje ime Diana, po pokojnoj baki, s kojom je princ Charles bio u braku.

- Camilla se nije uspjela izboriti za naklonost naroda, a mali princ i princeza još su je više gurnuli u drugi plan. Zato je ljubomorna i povrijeđen joj je ego - pišu Englezi. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • VIC3148 05.04.2016.

    i to je super sto je podsjecaju na Dianu. nek' crkne od ljubomore niko nece zazalit.

  • fiore 05.04.2016.

    diana je za ovu camilu bila ljepotica!i ne samo to,bila je i draga i lijepa i pametna!

  • Judita👥 05.04.2016.

    žao mi je da sa toliko god.je netko zavidan

Komentiraj...
Vidi sve komentare