To je to što me zanima!

Samuel L. Jackson 'otkantao' Posh kao da je uopće ne vidi

Sjedili su jedan do drugog na Wimbledonu i kamera je ulovila neugodni trenutak u kojem je izgledalo kao da glumac ne želi pričati s dizajnericom koja se posramila
Vidi originalni članak

Posh je na tribinama središnjeg terena Wimbledona sjedila pokraj Samuela L. Jacksona (65). Glumac i dizajnerica nisu pretjerano razgovarali, a kamera je čak ulovila neugodan trenutak između njih. Snimka je, naravno, postala sprdnja epskih razmjera na internetu. 

Victoria Beckham (40) na snimci izgleda kao da se boji Jacksona. Na početku videa kratko ga pogleda, izgleda čak kao da ga sramežljivo pozdravlja, a nakon toga sva se 'stilta' i ne zna kamo bi gledala i kako bi se namjestila u svom stolcu. Samuel se za to vrijeme češkao po glavi i gladio po nozi. Ispada da Victoriu nije htio pozdraviti, već se pravio da je ne vidi i ne čuje.

- Internetom kruže razna sranja. Na Wimbledonu mi je bilo super i s Victoriom sam puno pričao. Zaista je ugodna i draga. Je..no začepite - komentirao je objavljeni video na Twitteru glumac. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • kung fu panda 08.07.2014.

    kakve vi salate pišete ,ženi bilo neugodno kad je shvatila tko sjedi pored nje

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 08.07.2014.

    a ne kužim,poznati su oboje,ali se ne poznaju privatno,i kaj sad ak sjede jedno do drugog,ne znači automatski da se moraju družit.gluposti.ko da se ja moram družit sa svakim ko sjedne pored mene na tramvajskoj stanici...

  • _petra_ 08.07.2014.

    samo da se nesto napise

Komentiraj...
Vidi sve komentare