To je to što me zanima!

Sandi Cenov pozirao na plaži sa suprugom koju rijetko viđamo, otkrila je vitku liniju u badiću

Pozirali su zagrljeni i nasmiješeni na jednoj plaži, a u prvi plan palo je utrenirano tijelo lijepe Iline. Sandija i njegovu suprugu rijetko viđamo zajedno u javnosti, no čini se da žive skladnim obiteljskim životom
Vidi originalni članak

Sandi Cenov (54) objavio je na društvenim mrežama rijetku fotografiju s 12 godina mlađom suprugom Ilinom Cenov. Par trenutačno uživa na ljetovanju u Ičićima, a pjevač je dio atmosfere podijelio i sa svojim fanovima.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Red smijeha, red ljubavi, red sunca i red mora. I glazba. Moj mali svijet i još jedno ljetovanje za pet - napisao je Sandi uz objavu.

Pozirali su zagrljeni i nasmiješeni na jednoj plaži, a u prvi plan palo je utrenirano tijelo lijepe Iline. Sandija i njegovu suprugu rijetko viđamo zajedno u javnosti, no čini se da žive skladnim obiteljskim životom.  

Sandi i Ilina u braku su više od 15 godina, a zajedno imaju dvoje djece, kćer Zaru i sina Mikulu. Pjevač je, prije nego što se oženio, svoju suprugu odvjetnicu poznavao tek tri mjeseca. Prije Iline, Cenov je iza sebe već imao jedan propali brak. Bio je s manekenkom Brankom Babić (47). Njih dvoje vjenčali su se 1995. godine, no ubrzo su shvatili da nisu jedno za drugo.

NOVA KOLEKCIJA PODUZETNICE Cenov, Alka, Leonarda Boban i brojni drugi poznati uživali su u modnoj reviji Snježane Mehun

- Poštujemo se kao bivši supružnici. Ne vučemo se, kao mnogi, kroz sudove. Hvala Bogu - rekao je za Story ranije.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Pardon 15.08.2022.

    Izgleda smo se previše navikli na silikone.

  • .silavz 15.08.2022.

    O Branka ,Branka ..😅

  • 15.08.2022.

    Istrošio se u mladosti, sad živi miran obiteljski život...tako i treba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare