To je to što me zanima!

Sandra Bagarić predstavila novi CD i pokazala odvažni dekolte

'Neka ostane negdje zapisano da je jedna operetna pjevačica stvarala 27 godina uz uspone i padove, pod ratnim uzbunama, uz suze, ali ipak najviše uz radost i uz smijeh', izjavila je Sandra
Vidi originalni članak

Operetna pjevačica Sandra Bagarić (47) zajedno sa Zagrebačkom filharmonijom predstavila je u utorak u Zagrebu CD naziva 'Happy End' sastavljen od operetnih evergreena. Sandra je veselo pozirala u crnoj haljini s dubokim dekolteom, držeći 'Sretni završetak'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
- Neka ostane negdje zapisano da je jedna operetna pjevačica stvarala 27 godina uz uspone i padove, pod ratnim uzbunama, uz suze, ali ipak najviše uz radost i uz smijeh. Ovo je presjek mog cjeloživotnog stvaranja i iako nisam uspjela iznijeti ovaj nosač zvuka za 25. obljetnicu, neka se slavi 27. Zašto ne? - izjavila je Sandra.

- Naučili smo se jazzirati, stvarati i preživljavati unutar izolacije, čitati između redaka, grliti glazbom. Vrijeme je da životu opet vratimo boju, vrijeme je za novu stranicu u životu i neka živi ljubav! - ističe Bagarić.

Uz najbolju Zagrebačku filharmoniju s kojom sam imala čast snimiti nosač zvuka i uz moje kolege iz kazališta Komedija, koji slove kao najbolji u opereti. Strauss, Kalman i Tijardović uokvireni u samu kremu operetne umjetnosti i pod ravnanjem mo Krešimira Batinića. Vjerujem da će ovi operetni evergreeni pronaći put dosvoje publike - izjavila je Sandra Bagarić.

STIGLE I PRVE PONUDE Operna diva Sandra Bagarić je prava građevinarka: 'Fugiram, krečim, popravim sve što mogu'

Ravnatelj Zagrebačke filharmonije, Mirko Boch dodaje kako je ponosan na ovu suradnju te da ovo nije kraj suradnjama sa svijetom opere i operete.

POGLEDAJTE I 24 PITANJA S RADIJSKOM VODITELJICOM ANAMARIJOM BOŽINOVIĆ: 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • VLADEK72 22.09.2021.

    Žena se hvalila da je u stanju doživljavati snažne višestruke orgazme. Blago njoj.

  • Tokljez 22.09.2021.

    Izgleda da vas ima dosta koji se probude samo zato da pljuju po nekome...

  • Levap 22.09.2021.

    Ne bi joj ništa računao i istrpio bi njezino vrištanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare