To je to što me zanima!

Sandra Bagarić zapjevala je s Bajagom: 'Bilo je nestvarno...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevačica je svoje oduševljenje nastupom nakon koncerta podijelila i na društvenim mrežama gdje je objavila fotografiju s pjevačem benda Momčilom Bajagićem
Vidi originalni članak

Sinoć je premijerno u Dvorani Lisinski izveden Koncert za rock-grupu, orkestar i zbor Bajage i njegovih Instruktora. Na koncertu je nastupila i operna pjevačica, televizijska i kazališna glumica Sandra Bagarić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svoje oduševljenje nastupom je nakon koncerta podijelila i na društvenim mrežama gdje je objavila fotografiju s pjevačem benda Momčilom Bajagićem.

Uz fotografiju je napisala: 

- Legenda uz čije stihove i glazbu smo odrastali, ljubili , patili …Divan je. Užitak je bio pjevati s Bajagom. Sutra i u ponedjeljak u Lisinskom ponovo pjevamo Publika na nogama, svi znaju tekstove, nestvarno. 

'Jao, blago ti se' i 'Upoznaj me' su samo neki od komentara objave. 

- Silno se radujem prilici da se zagrebačkoj publici predstavimo u novom svjetlu i u ekskluzivnoj izvedbi naših najvećih hitova. Ovo je odlična prilika da publika u Lisinskom doživi naše pjesme u svoj njihovoj raskoši gdje svaki novi instrument i novi glas podižu pjesme na novu razinu. Siguran sam da ćemo svi uživati - piše na stranicama Lisinskog da je  prije koncerta izjavio Momčilo.

POGLEDAJTE: RENE BITORAJAC I ANĐELKA PRPIĆ U 'EKSPERIMENTU'

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare