To je to što me zanima!

Sandra Bullock i Keanu skupa nakon 17 godina prijateljstva

Zajedno su glumili u 'Brzini', a nakon što se ona prošle godine rastala od Jesseja Jamesa, Keanu je bio jedan od rijetkih kojima je Sandra dopustila da je posjećuju
Vidi originalni članak

Dugih 17 godina Sandra Bullock i Keanu Reeves bili su samo prijatelji koji su se hrabrili u najtežim životnim situacijama, a sada su si napokon dali priliku za nešto više. Izvor blizak glumcima potvrdio je da je par od prošlog mjeseca u ljubavnoj vezi u kojoj uživa.

- Svi oni koji nisu znali da su skupa mogli su se u to uvjeriti u listopadu kada su bili na zajedničkoj večeri. Super im je zajedno i većinu vremena provode ignorirajući druge i posvećujući se samo sebi - rekao je izvor.

Sandra i Keanu glumili su zajedno u filmu "Brzina", a nakon što se ona prošle godine rastala od Jesseja Jamesa, Keanu je bio jedan od rijetkih prijatelja kojima je Sandra dopustila da je posjećuju. Poslije toga Sandru su mediji povezivali s Ryanom Reynoldsom, a Keanua sa Charlize Theron. No glumci su sada odlučili da je vrijeme za njihovu ljubavnu priču.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • crnkaos 14.11.2011.

    Zaslužila je sreću nakon svega. Sve najbolje joj želim.

  • MalenaMala 14.11.2011.

    koliko ste svi bolesni i jadni kad imate volje komentirat vezu nekog tko za vas zapravo ne postoji

  • mila 19 14.11.2011.

    ili je ljubav ili prijateljstvo...nema ljubavi između prijatelja to su samo slamke spasa ili rame za plakanje...šteta obadvoje su super ali od veze 0....

Komentiraj...
Vidi sve komentare