To je to što me zanima!

Sandra Bullock svom pokojnom partneru ispunila je posljednju želju: 'Bryan, sretan rođendan'

Partner glumice Sandre Bullock, fotograf Bryan Randall preminuo je u dobi od 57 godine 5. kolovoza prošle godine nakon trogodišnje borbe s amiotrofičnom lateralnom sklerozom
Vidi originalni članak

Fotograf Bryan Randall preminuo je 5. kolovoza prošle godine nakon borbe s amiotrofičnom lateralnom sklerozom. Sada je njegova partnerica, glumica Sandra Bullock (59) ispunila njegovu posljednju želju.

U ŠETNJI S KĆERKOM Sandra Bullock viđena prvi put u javnosti nakon smrti partnera

Naime, Randall je htio da se njegov pepeo prospe u rijeku u Wyomingu. Na dan kada je trebao biti njegov 58. rođendan, glumica je upravo to i učinila, prosula je njegove ostatke u rijeku Snake River.

- Sretan rođendan, Bry. Sandy te je dovela do rijeke, baš kao što je obećala - napisala je glumičina sestra Gesine Bullock-Prado uz kratki video.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gesine Bullock-Prado (@gesinebp)

- Kakav lijep način odavanja počasti čovjeku kojega je voljela. Ispoštovati njegovu posljednju želju! U mom srcu je i molitvama. Koliko god je teško i tužno izgubiti nekoga tako posebnog, nadam se da će pronaći mir i moći slaviti njegov život - napisao je jedan pratitelj ispod objave.

POGLEDAJTE VIDEO Sandra Bullock i Bryan Randall su razmijenili zavjete tri godine prije dijagnoze njegove bolesti

Randall koji je preminuo u dobi od 57 godina posljednje tri godine života borio se s amiotrofičnom lateralnom sklerozom

- Bryan je htio o svojoj bolesti biti privatan, a mi koji smo se brinulo o njemu dali smo sve od sebe da to i ispoštujemo. Neizmjerno smo zahvalni liječnicima i medicinskim sestrama koji su mu pomagali u ovoj bitci - izjavila je između ostaloga njegova obitelj nakon što je preminuo.

Glumica i fotograf u vezi su bili od 2015. godine, a poznato je da je Bryan imao problema s opojnim sredstvima te da je nekoliko puta bio uhićen zbog bavljenja kriminalom.

BRYAN JE UMRO 5. KOLOVOZA Bullock je nekoć o partneru govorila: 'On je moja ljubav i ne treba mi brak da to dokažem'

- On je ljubav moga života i prekrasno je što sam ga pronašla - rekla je Bullock ranije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zagorac2 06.01.2024.

    boli mene ???? za njih i njihove rodjendane, ne citam

Komentiraj...
Vidi sve komentare