To je to što me zanima!

Sandra Bullock viđena prvi put u javnosti nakon smrti partnera

Glumačka zvijezda nije viđena u javnosti od kolovoza, otkako je njezin partner Bryan preminuo nakon što se tri godine borio s amiotrofičnom lateralnom sklerozom. Imao je 57 godina
Vidi originalni članak

Glumica Sandra Bullock (59) fotografirana je prvi put nakon smrti svog dugogodišnjeg partnera Bryana Randalla u kolovozu.

IDU NA SUD Sportaš po kojem je snimljen film 'The Blind Side' tvrdi: 'Sve je laž, iskoristili su me za novac'

Viđena je u četvrtak u Los Angelesu u šetnji s kćerkom Lailom i tjelohraniteljem Peterom Weireterom. Majka i kći djelovale su opušteno i držale se za ruke tijekom izlaska. U jednom trenutku, Bullock se sagnula i poljubila ju u obraz, kako navodi Daily Mail.

Glumačka zvijezda nije viđena u javnosti od tragičnog gubitka partnera, koji je preminuo nakon što se tri godine borio s amiotrofičnom lateralnom sklerozom. Imao je 57 godina.

- Bryan je rano odlučio da njegovo putovanje s ALS-om ostane tajno, a mi koji smo brinuli o njemu dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegov zahtjev. Neizmjerno smo zahvalni neumornim liječnicima koji su s nama navigirali kroz ovu bolest i zadivljujućim medicinskim sestrama koje su postale naše cimerice, često žrtvujući vlastite obitelji da bi bile s našima - objavila je njegova obitelj 7. kolovoza.

NJIHOVO POSEBNO MJESTO Posljednji pozdrav preminulom partneru: Sandra Bullock prosut će Bryanov pepeo na Bahamima

Bullock još uvijek nije govorila o tragičnoj smrti svog partnera, ali izvor je za strane medije rekao tri tjedna nakon njegove smrti kako je 'zahvalna' na podršci.

- Bilo joj je vrlo važno da su ona i njegova obitelj dali inicijalnu izjavu o Bryanovoj smrti, i da su oni koji su bili na ovom putovanju s njom i Bryanom od početka, bili prepoznati - naveli su tada.

Dodali su i da je Bullock 'svjesna nevjerojatnog pružanja potpore prema istraživanju ALS-a otkako je Bryan preminuo', misleći na donacije za ALS koje su porasle nakon njegove smrti.

POGLEDAJTE VIDEO Sandra Bullock i Bryan Randall su razmijenili zavjete tri godine prije dijagnoze njegove bolesti

- Jako je zahvalna svima koji su donirali i sretna je što je iz nečega tako srceparajućeg proizašlo nešto tako pozitivno za druge - rekao je izvor.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • lily A 29.10.2023.

    Nesto i ona ko plasticna al ne pretjerano

  • Miške 29.10.2023.

    Meni je odvratna, tko ju stalno promovira ?

  • japanokinezjapano 29.10.2023.

    Nema tu s od sreće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare