To je to što me zanima!

Sandra dočekala Novu na Kubi: Štikle je zamijenila natikačama

Sandra je 'odbacila' štikle, koje većina djevojaka nosi za doček, te je odabrala udobniju varijantu obuće. Pratitelji su joj čestitali Novu godinu i poželjeli sve najbolje, a komentirali su da 'prelijepo' izgleda
Vidi originalni članak

Bacačica diska Sandra Perković (28) dočekala je 2019. na Kubi, a na društvenim mrežama pohvalila se odjevnom kombinacijom koju je odabrala za tu prigodu. Obukla je kratku haljinu koja joj je otkrivala ramena, a naglašavala dekolte. 

Ono što je njezine obožavatelje začudilo su natikače koje je iskombinirala na haljinu. Sandra je 'odbacila' štikle, koje većina djevojaka nosi za doček, te je odabrala udobniju varijantu obuće. 

- Nova godina stoji pred nama, kao poglavlje knjige koje čeka da bude ispisano. U pisanju nam može pomoći zacrtavanje ciljeva. Sretna Nova godina, prijatelji moji - napisala je Perković ispod fotografije. 

Pratitelji su joj čestitali Novu godinu i poželjeli sve najbolje, a komentirali su da 'prelijepo' izgleda.

Sandra se za svaku svečanost i prigodu potrudi oko modnog odabira. Na proglašenju najboljih sportaša u izboru Hrvatskog olimpijskog odbora obukla je dugu, svjetlucavu haljinu dubokog dekoltea i visokog proreza na nozi. Kosu je podignula u rep, a šiške su bile blago uvijene. 

- Lijepa si poput vile - napisao joj je tada pratitelj, a drugi su dodali da izgleda božanstveno. 

Idi na 24sata

Komentari 80

  • peppito 03.01.2019.

    pa tko plaća sva ta putovanja? pa isto je išla u Dubai ili neš slično, neko egzotično putovanje, pa nedavno isto sa Aleksandrom Dojčinović u Parizu. baš mene briga. ali samo da nije iz Mog džepa, odnosno našeg zajedničkog. jer to nije samo put i smještaj, itd. nego i deeebeli šoping.

  • 02.01.2019.

    Krupna ljepotica iliti BBW 😁

  • nerminius 02.01.2019.

    Uporno se od jedne bacačice diska i kugle pokušava napraviti starleta savršenog tijela. U igri je riječ, photoshop, svjetlo i sjena, ekspozicija, kut snimanja...... Sve samo da se prikaže kako i prezgodne lutkice mogu biti "bacačke" atletičarke, što je nonsens samo po sebi. Redovito to ne uspijeva u potpunosti, naravno jer je odstupanje toliko da je neizbrisivo, čak i za modernu tehnologiju. Za "bacačku" atletiku treba imati masu, kosti i hrpu mišića. Ženska ih ima i to se vidi, zašto neki dibidusi misle da to ne bi trebalo vidjeti, meni je enigma..... Sandra je vjerojatno i najljepša mlada žena u svojoj atletskoj disciplini, kad gledam one hipopotame od žena što se bave bacačkim sportovima, ona je miss of the world. Osim toga, ona je i među ljepšim ženskim svijetom u našoj zemlji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare