To je to što me zanima!

Sandra: Ne petljam se u odabir djece, želim da zdravo odrastu

Operna pjevačica je na otvorenje dječeg dućana povela sinove Marka (12) i Lovru (7). Izjavila je da se ne miješa u njihov odabir kao ni u urednost njihove sobe
Vidi originalni članak

Sandra Bagarić (38) povela je sinove Marka (12) i Lovru (7) u šoping da si odaberu odjeću.

- Ne petljam se njihov odabir. Ne petljam se niti u urednost njihove sobe. Nisam neka čistunka da sve mora biti na svom mjestu. Želim da zdravo odrastaju - rekla je pjevačica.

Na otvorenje dječjeg dućana 'Children Salonn' svoju kći povela je i glumica Bojana Gregorić. Jednoipolgodišnja Zoe najviše se razveselila bijelom zecu, kojeg nije ispuštala iz ruku. Nove dječje trendove razgledala je i glumica Jelena Perčin, zatim Antonija Stupar te Mirna Maras.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • mila 19 25.05.2012.

    kao nije ih briga šta im djeca oblače..non stop ih guraju na slikavanja za razne časopise..imam osjećaj da taj dan pozovu modnog mačka kući da im odabere odjeću jer će ih sve poslikavat..za javnost slija treba da bude lijepa bez obzira šta se dešava između 4 zida...život je maskenbal!

  • alladin_1 25.05.2012.

    ne petljaš se ti Sandra u puno toga u što bi se kao majka trebala petljati, pa evidentno je da ti je ovaj mali predebeo - stoga, začepi i primi se majčinstva !

  • feba 25.05.2012.

    Ni ja se nisam petljala u izbor moje djece ali nisam ih mogla odvesti u tako skupi dućan.To što gospođa misli da je obrazovna metoda odgoja djece je čisti snobizam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare