To je to što me zanima!

Sandra opet u showu: Lani je šarmirala, a sad šarmiraju nju

IZ DRUGE Sandri je u prošloj sezoni srce slomio Mihael, koji se u samoj završnici showa odlučio za drugu. Ona se opet želi zaljubiti i nema, kaže, velikih prohtjeva
Vidi originalni članak

Želim brinuti za svojeg dečka, držati mu domaćinstvo, prati, peglati i biti uz njega, objašnjava Sandra Blažina (25) zašto po drugi put traži idealnog muškarca u showu 'Ljubav je na selu'.

U prošloj sezoni srce joj je slomio farmer Mihael Sklizović jer je odabrao drugu u samom finalu. Stoga će frizerka iz Durilovca ovoga puta na svojem gospodarstvu primati potencijalne simpatije, a u show se prijavila s mlađim bratom Dinom (22), koji također traži srodnu dušu.

Na vagi: Mihael se između Sare Hrnačić i Sandre Bošnjak odlučio za Saru, s kojom danas ima tromjesečnog sina

- Često se savjetujemo oko ljubavi, ali ne preispitujemo jedan drugome odluke oko partnera. Kad sam ja sretna, sretan je i moj brat - rekla je Sandra. Dodaje da ovoga puta traži jednostavnog momka koji će je oboriti na prvi pogled.

- Nisam jedna od onih djevojaka koja očekuje da će dečki plesati oko nje i ispunjavati joj sve želje koje joj padnu na pamet. Želim voljeti i biti voljena - jednostavna je farmerica.

Sandra tvrdi da nije zamjerila Mihaelu što je umjesto nje na kraju odabrao Saru Hrnačić te je zaprosio pred kamerama. Par je nedavno dobio sina Bornu. Nova sezona showa počinje večeras u 21.10 sati na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • dkmjnn 03.10.2016.

    Ja te ljude uopće ne razumijem. Kao da im nije dosta blamaže već samom prijavom u takav šou, još im treba i glumatanje pred kamerama. Ispadaju totalni jadnici i luzeri. Kao, toliko su nesposobni da si nisu u stanju u stvarnom životu naći dečka ili curu. Baš jadno.

  • 03.10.2016.

    koja prsa ova se ih sve nahraniti.hahah

  • mary_s 03.10.2016.

    curka mi je baš zgođušna. meni je najviše žao onih ljudi koji se prijave da bi zaista upoznali neku osobu s kojom bi možda i dijelili život, a onda im se jave neke tipa Neve ili Jasmine... ova je mlada, zgodna i otvorena ona će pronaći ljubav ovako ili onako...

Komentiraj...
Vidi sve komentare