To je to što me zanima!

Sandra Perković otputovala u grad ljubavi s prijateljicama: 'Pariz je uvijek dobra ideja!'

Na pariškim ulicama nosila je bijelu haljinu i crnu bundu, a pažnju su krale i štikle pepito uzorka. Mnogi su joj, kao i uvijek, poručili da je predivna
Vidi originalni članak

Atletičarka Sandra Perković (32) otputovala je s trima prijateljicama u Pariz. Podijelila je nekoliko fotografija iz grada ljubavi te pokazala kako se provode.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Pariz je uvijek dobra ideja - napisala je uz objavu na kojoj pozira s bacačicom kugle Valentinom Mužarić, vizažisticom Ivom Čuljak Dujić te televizijskom voditeljicom Anom Radišić.

Nešto kasnije podijelila je i onu na kojoj pozira sama u elegantnom izdanju. Sandra je na pariškim ulicama nosila bijelu haljinu i crnu bundu, a pažnju su krale i štikle pepito uzorka. Mnogi su joj, kao i uvijek, poručili da je predivna.

'Izgledaš nevjerojatno', 'Jako si lijepa', 'Diva', 'Koja nevjerojatna žena', 'Zgodna', pisali su joj pratitelji.

Inače, Sandra je već deset godina u vezi s trenerom Edisom Elkasevićem (39), a mnogi je već neko vrijeme ispituju kad će vjenčanje.

VELIKI USPJESI Znaš li tko sam? Naša sportašica željela je olakšati život majci pa je sama odlazila na treninge

 - Mislim da se svake godine ja vidim, da ću ono kao što je sretan Božić i Nova godina tako ću i ja biti - Sandra se nije udala. Mislim da nakon deset godina života s Edisom je to samo pitanje vremena. Kad će? Može sutra, može ove godine, može za deset godina, glavno da smo mi zajedno i da stvaramo jednu veliku priču i zajednički život i da smo tu jedno za drugoga. A to je ja mislim u današnje vrijeme rijetkost - otkrila je atletičarka svojedobno za Dnevnik.hr.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • sljastrava 28.10.2022.

    Grad razvrata

  • 28.10.2022.

    'Izgledaš nevjerojatno', 'Jako si lijepa', 'Diva', 'Koja nevjerojatna žena', 'Zgodna',  Treba zabranit društvene mreže.

  • Purger-Dinamo 28.10.2022.

    Pariz, jedan veliki , zmazani geto...u kojem najmanje ima rođenih parižana i francuza

Komentiraj...
Vidi sve komentare