To je to što me zanima!

Sanja Doležal nakon boravka u Londonu uživa kod Mrežnice: 'Sada je vrijeme za kupanje...'

Baš kako je napisala i je. Drva su nacijepana i čekaju hladnije dane, lavanda je u punom cvatu, a povrće koje je zasadila već je urodilo plodom
Vidi originalni članak

Pjevačica i voditeljica Sanja Doležal (58) nedavno je boravila u Londonu kod kćeri Lee koja tamo studira na jazz akademiji, a sada se javila iz Donjeg Zvečaja gdje ima vikendicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Drva spremna za zimu, lavanda u cvatu, gredica buja... sad je vrijeme za kupanje - napisala je Sanja uz niz fotografija.

Baš kako je napisala i je. Drva su nacijepana i čekaju hladnije dane, lavanda je u punom cvatu, a povrće koje je zasadila već je urodilo plodom.

Sanja je ranije otkrila kako u malenom mjestu pored Mrežnice ima sve što joj je potrebno.

- Imam slatki dućan, restoran i kafić i to je to. Automobil mi ne treba i imam pet minuta hoda uz brdo do trgovine, ali zapravo mi ni trgovina ne treba jer radim svoj kruh, u škrinji imam domaće meso i zapravo kad prošećem selom obavim šoping. Sada u vrtu imam raštike, zasadila sam i salatu i matovilac i svašta se nađe u mom vrtu - ispričala je u HRT-ovoj emisiji 'Kod nas doma'.

U toj je kući često boravila s pokojnim suprugom Nenadom Šarićem, te djecom, sinom Lukom i kćeri Leom. Nakon suprugove smrti na Mrežnici je pronašla mir i utjehu.

UOČI PUTOVANJA U ENGLESKU Sanja Doležal se pohvalila promjenom imidža, a pratitelji joj pišu: 'Puno bolje ti stoji'

- Sazrela je u meni odluka da pronađem mir, da se djeca osamostale, a ja ponovno okrenem sebi. Naviknula sam se na život izvan centra, a Zagreb je dovoljno blizu da sam za 45 minuta u centru ako poželim. Ali iskreno, rijetko poželim. Uživam u prirodi, ona me smiruje i puni. Vreva, gužva automobila i nervoza grada uopće mi ne nedostaju - rekla je Sanja ranije u intervjuu za Večernji list.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO MI BOLJE KUHA?'

Idi na 24sata

Komentari 16

  • barica_30 07.07.2022.

    Evo da imam neku usteđevinu ( a ne da prezivljavamo iz mjeseca u mjesec) kupila bih si tako malu vikendicu, bas na Mreznici, imala svoj vrt, uzivala vikendima... Sanja, uzivajte, izlgeda prekrasno sve!

  • ZG_d 07.07.2022.

    Sanjice, ak treba zalijevati tebe i vrt, tu sam ,javi se...

  • 07.07.2022.

    Sad još i ti nesrećo

Komentiraj...
Vidi sve komentare