To je to što me zanima!

Sanja Musić Milanović očarala odjevnom kombinacijom, njena ogrlica privukla je svu pažnju...

Prva dama Sanja Musić Milanović uparila je jednostavnu crnu haljinu s upečatljivom predimenzioniranom ogrlicom i privukla brojne poglede na otvorenju izložbe ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata
Vidi originalni članak

Predsjednik Zoran Milanović (54) pojavio se sa svojom suprugom Sanjom Musić Milanović (52) na otvorenju godišnje izložbe ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata na Pantovčaku. U Uredu predsjednika održana je i dodjela nagrada Udruženja hrvatskih arhitekata 'Viktor Kovačić'. 

Prva dama za tu je prigodu odabrala crnu haljinu a-kroja, načinjenu od dva različita materijala, koja je naglasila njezin struk i skladnu figuru. Haljinu je uparila s crnim salonkama i velikom statement ogrlicom koja je ovoj jednobojnoj kombinaciji dala dozu originalnosti.

ZANIMLJIVA KOMBINACIJA Prva dama mrežastim čarapama pokrenula raspravu: 'Jeftino, izgledaš kao Madonnina baka'

Predimenzionirana ogrlica sačinjena brojnih elemenata poput bisera, perli i petlji mnogima je zapela za oko, a zbog crvenih, bijelih i plavih tonova dalo se naslutiti da se radi o domaćem dizajnu. Naime, ovaj upečatljivi modni detalj potpisuje makedonska dizajnerica hrvatskih korijena Ivana Knez, poznata po zanimljivim ručno rađenim komadima nakita. Ogrlica je unikat napravljen po želji prve dame.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Trump Jong Un 27.04.2021.

    I šnitica se malo popunila dok je Zoki radi više sile skroz izbacio kravatu 👔

  • 27.04.2021.

    ona s ogrlicom i jaca s onim cekerom mogu ruku pod ruku.

  • jo2hn8ny 27.04.2021.

    Zar ona nije trebala biti na potresom pogođenom području Petrinje, Gline i Siska kako bi cijepila stare i nemoćne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare