To je to što me zanima!

Sanja s Islamovićem otpjevala je pjesmu svoje kćeri Lee (15)

Pjevačica Novih fosila kaže da je njezina kćer oduvijek govorila da će se baviti glazbom, piše časopis Gloria. Pohađala je glazbenu školu i pjevala u 'Zvjezdicama'
Vidi originalni članak

Kad joj je njezina 15-godišnja kćer Lea otkrila da je napisala pjesmu  za nju, Sanja Doležal (48) je ostala prilično zatečena. Lea je napisala tekst i glazbu za baladu, piše časopis Gloria.  Svoje roditelje ostavila je bez teksta. Pjevačica i njezin suprug Nenad Šarić (64) prepoznali su zrelost svoje kćerke i odlučili da njezina pjesma mora zaživjeti i to u duetu. Sanja je pjesmu zapjevala s Alenom Islamovićem koji se prvo malo prestrašio kad je čuo tko je autorica teksta, ali nakon prvog slušanja više nije bilo nedoumica. 

Sanja kaže da je Lea oduvijek govorila da će biti pjevačica. Pohađala je glazbenu školu i pjevala u 'Zvjezdicama'. Prije dvije godine počela je uglazbljivati stihove koje je napisala. Odlična je učenica Privatne klasične gimnazije i pjeva u bendu 'Prva ljubav'. Namjerava upisati i fakultet ali, kako je rekla,  to je neće spriječiti da ostvari svoj pjevački san. 

Cijeli tekst pročitajte i tiskanom izdanju časopisa Gloria. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mila 19 02.12.2011.

    ako ove dvi stanu na pozornicu,propast ćeod težine..hitno na dijetu i makeover...inaće gdje su anonimni talenti dijeca čiji roditelji nisu glazbenici,nema ih radi privilegiranih klinaca punih sebe..mislim da su njen rad napisali mama i tata a ona potpisala!!! pa me vi obrišite ili lupajte minuse!!!

  • DraganGotlin 02.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • lana1_1 02.12.2011.

    Sanja je preslatka, ima već koju godinu a izgleda ko curica i uvijek je nasmijana i vesela, nadam se da joj je i kći takva!

Komentiraj...
Vidi sve komentare