To je to što me zanima!

Sanja Vejnović: Ponekad su prijateljice važnije i od muževa

Glumica koja trenutačno radi na dva projekta i uspješno usklađuje sve obaveze, prijateljstva smatra jako bitnima, piše časopis Gloria. Svoje prijateljice obožava
Vidi originalni članak

Iako je u kolovozu proslavila 50. rođendan, prema mladenačkom izgledu Sanje Vejnović to se ne bi dalo naslutiti. Glumica plijeni i nevjerojatnom količinom energije, a trenutačno radi na dva projekta. Snima seriju 'Larin izbor' i film 'Venuto al Mondo' s Penelope Cruz (37). Kad završi snimanje 'Larinog izbora' na proljeće, imat će više vremena za sebe, piše časopis Gloria.  O njezinoj 13-godišnjoj kćeri Marti brinu se njezina prijateljica i sestra.

- Svoja ženska prijateljstva smatram velikim uspjehom. Održala su se i dulje od 35 godina. Prijateljice koje imam bile su mi najveća podrška u najtežim životnim trenucima. Imam njih četiri, a jednu čak od vrtića. Mislim da su prijateljice važnije čak i od muževa - zaključila je glumica koja je u braku s Goranom Mećavom. 

Više pročitajte u tiskanom izdanju časopisa Gloria!

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Slava_1 24.11.2011.

    zena je zakon svida mi se sto cijeni svoje prijateljice

  • bezinspiracije 24.11.2011.

    kad sam vidjela ovu sliku zelenoj haljini mislila sam da je u kasnim 20-tima ranim 30-tima, nikad joj ne bi dala 50. kako dobro izgleda.

  • user_106404 24.11.2011.

    Meni je super uloga Andje u filmu Banović Strahinja. Tad je imala oko 18 godina.Sve pohvale

Komentiraj...
Vidi sve komentare