To je to što me zanima!

Sara otvorila dušu: 'Moram si pod hitno naći nekog sponzora'

Djevojke su se još kratko osvrnule i na svoje farmere zaključivši kako su i svi jako dragi, a Sara je pak od svih izdvojila Antu, za kojeg kaže da je njezin tip
Vidi originalni članak

Dok su u čamcu čistile jezero, Sara je odlučila otvoriti dušu Daliji i otkriti joj neke stvari iz svog privatnog života. Kazala joj je kako je njoj i sestri Lari dosta teško u životu te da ponekad nemaju ništa ni za jesti. 

- Imam dosta frendova koji mi stalno posuđuju novac, pa hranu. Prvo mrzim posuđivati novac, to mi je ono najgore i zato se zbog novca razaraju prijateljstva - povjerila joj se Sara i na pitanje Dalije da li im Larin dečko Damir financijski pomaže, Sara je odgovorila: 'Ne, on je škrt jako, a ima jako veliku plaću. Ona njemu mora plaćati pola apartmana kada idu na more. Ne znam što Lara vidi u njemu. On je jako drag dečko, ali je škrt i nije lijepo odgojen'.

Dalia se na tu priču sažalila nad Sarinim životom, a ona je pak zaključila: 'Ja si moram pod hitno naći nekog sponzora!'.

Djevojke su se još kratko osvrnule i na svoje farmere zaključivši kako su i svi jako dragi, a Sara je pak od svih izdvojila Antu, za kojeg kaže da je njezin tip.  

- Vidiš, ja bi s Antom bila. On je totalno moj tip dečka. A molim lijepo, ja sam šef, ja sam manipulator, ja mogu svakog dobit -  izjavila je, a hoće li uspjeti zavesti Antu, ostaje nam za vidjeti.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • morski.pas.vau.vau 27.09.2016.

    znam da je sara radila u jednom kaficu i dobila otkaz jer nije htjela praznit pepeljare. Ocito nije toliko gladna doma koliko je izbirljiva. "DAMA" ništ koristi!

  • --- DAVOR --- 27.09.2016.

    Naivnih ili pa očajnih papaka ima na svakom čošku danas upravo zbog deficita pravih istinski ženstvenih žena pa joj sponzora neće bit teško pronač. Kad je žena, ŽENA onda joj sponzor ni ne treba jer je muškarac tada spreman joj dat i više nego što ona treba ili želi.

  • tetris 27.09.2016.

    Upiši svoj komentar ...kako je nije sramota lagati da nema sto jesti pa da nema sto jesti nebi imala velika dva kucka lazljivica

Komentiraj...
Vidi sve komentare