To je to što me zanima!

Sarah J. Parker: Kad bih se barem mogla udebljati...

Ekskluzivno: Intervju sa Sarah Jessicom Parker uoči hrvatske premijere hita “Seks i grad” u kojem glumica otkriva neke pojedinosti iz svog života
Vidi originalni članak

Sarah Jessica Parker (43) opsjednuta je cipelama i torbicama, baš poput svoje junakinje Carrie Bradshaw, za čiju je u ulogu u filmskoj verziji “Seksa i grada” dobila 15 milijuna dolara, ali slobodno vrijeme radije provodi sa sinom Jamesom Wilkiem (6) nego u shoppingu.
- Nasmijava me kad me nazivaju modnom ikonom. Možda dobro izgledam na glamuroznim događajima, ali to nije moj stvarni život. Trebate me vidjeti radnim danom - rekla je kroz smijeh Sarah.
Koliko pari cipela imate?
Nemam ih baš tisuću, ali imam ih dosta i hoću još. Obožavam cipele Pierrea Hardyja. Opsjednuta sam cipelama i torbicama, oko njih gradim cijelu garderobu. Ne mogu se zasititi ni vintagea.
Što je najveća stilska pogreška?
Lažni ten. Prije sam vjerovala da izgledam zdravije kad potamnim, a zapravo sam naštetila svojoj koži. Ne podnosim lažni ten. Ljudi ne staju dok ne postanu narančasti.
Proglašeni ste najmanje seksi osobom na svijetu. Jeste li zadovoljni svojim izgledom?
Sretna sam što sam ja - ja. Kad bih mogla promijeniti nešto na sebi, to bi bila linija. Mrzim što sam ovako mršava. Izluđuje me što se zbog mode danas treba biti supermršav pa djevojke naočigled 'nestaju’. Mrzim što se od žena očekuje da se vrate u formu odmah nakon porođaja. Možda to može Victoria Beckham jer ima novca za dadilje i osobne trenere, ali ne i prosječna žena.
Koje Vam žene dobro izgledaju?
Za mene seksi mora biti puteno. Voljela bih imati tijelo poput Scarlett Johanssen ili Liz Taylor. Pokušavam se udebljati, ali imam tijelo kao moja mama, koja je dobila obline tek kad je rodila osmero djece. Dakle, čeka me još dug put.
Planirate li imati još djece?
Više od svega želim još jedno dijete. Nikad se nisam osjećala tako dobro u svojoj koži kao u trudnoći. Majčinstvo je nevjerojatan osjećaj, ništa drugo nije ni blizu tome.
Možete li usporediti svoju vezu sa suprugom Matthewom Broderickom i Carrieinu s Facom?
Carrie i Faca su moderan par - puno moderniji od mene. Ja se ne mogu nositi s toliko razočaranja. Ne volim kad mi se tu i tamo baci kost. U želji da bude osoba kakva misli da želi biti, Carrie niječe tu urođenu potrebu za vjenčanicom i velikom svadbom.

MATTHEW MRZI KAD MU GOVORIM KOLIKO JE ZGODAN
Moj suprug Matthew ima lice koja kao da uopće ne stari, poput Paula McCartneya. Stalnu mu govorim koliko je zgodan, a on to mrzi. Bude mu strašno neugodno. Ima kožu mekanu i svježu poput našeg sina. To me živcira jer se ne umiva i ne koristi kozmetičke proizvode kojih se ja tako pobožno držim, a izgleda tako dobro, kaže Sarah o suprugu M. Brodericku.

OBOŽAVAM KIM, KRISTIN I CYNTHIJU
Apsolutno sam podržavala Kim Catrall kad je tražila više novca za snimanje filma. Znam da se piše o svađama i rivalstvu između mene, Kim, Kristin i Cynthije, ali ja ih sve obožavam. One su mi kao obitelj i ne bih htjela raditi s nikim drugim. Mi smo zaista prijateljice.

MOJA MODNA IKONA JE KATE MOSS
Opsjednuta sam s Kate Moss, ona je moja ultimativna modna ikona. Stalno proučavam njezine fotografije i htjela bih imati svu njenu odjeću. Nisam je još upoznala. Moje obožavanje je došlo dotle da je možda nikad ni neću upoznati da si ne pokvarim fantaziju. Ali zato ispitujem stiliste i vizažiste koji su s njom radili.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • vagabunda 02.06.2008.

    oprostimo joj, ne zna što govori....

  • tajnamoja 02.06.2008.

    Jooooj, sve mi je toliko super, sve volim, sve ljubim, uopće se s nikim ne svađam, imam najboljeg muža na svijetu, nema boljeg osjećaja od trudnoće...daj molim te Sarah!

  • carie 02.06.2008.

    Sjp je super!!!! Jedina normalna glumica, sa pristojnim mužem, djetetom, savršenom karijerom i bez ijednog skandala u svom životu. Najneseksipilnija je onima koji obožavaju botox, silikone, grudi veličine lubenica, napumpane usne i prazne glave. Meni je ona jedna od dražih i glumica i žena, i ja joj skidam kapu. A ti Hackeru i dalcome, razvedrite se malo. Odite pogledati film Sex and the city. Nasmijte se malo, neće vam škoditi!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare