To je to što me zanima!

Sarandon: Nisam se napušila samo prije odlaska na Oscare

Glumica je gostovala u showu Andyja Cohena. Rekla je da joj je dosta teško navesti jedan jedini party ili dodjelu na kojoj je bila 'napušena', ali zna jedan na kojem nije
Vidi originalni članak

Navedite mi jedan party, dodjelu nagrada, bilo koji event u Hollywoodu na koji ste došli napušeni, pitao je Andy Cohen Susan Sarandon (67) koja je gostovala u njegovom showu. 

- Samo jedan?!? To je poprilično teško... ali mogu reći da je dodjela Oscara jedan od rijetkih evenata na kojem nisam bila napušena - odgovorila je glumica. 

Među najpoznatijim je zvijezdama Hollywooda i ima karijeru o kojoj brojne njene mlađe kolegice samo sanjaju. Susan je nominirana za sedam Zlatnih globusa, četiri Emmyja, dvije BAFTA nagrade, pet Oscara..., a marihuanu je, kaže, pušila prije većine partyja i dodjela na kojima je bila. Zlatni kipić osvojila je 1995. za film 'Odlazak u smrt'.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • sara19 13.12.2013.

    kraljica :D

  • Ivana Habijan, novinarka 13.12.2013.

    Ima dečka mlađeg 30 godina i puši 'travu'. Neki će reći da živi život punim plućima, neki da daje loš primjer, sve je relativno. U svakom slučaju, jasno je da Susan uživa u svom životu i ne obazire se na razne nevažne kritike.

  • 1 0 0 K A 13.12.2013.

    sad lijepo pravac na rostilj kod snoopa

Komentiraj...
Vidi sve komentare