To je to što me zanima!

Šarić podijelio nesvakidašnju snimku sina pa se javila Nataša Janjić: 'Moje misli su uz vas...'

Oliver je krenuo puzati i zalaziti u sve dijelove prostorije, čak i u izlog pa su ga prodavačice pokušale izvući. Ubrzo su se javili brojni pratitelji koje je ova snimka nasmijala
Vidi originalni članak

Ivan Šarić (37) objavio je video sinčića Olivera. Putem njega, komičar i voditelj pokazao je kako je prošla njihova zajednička kupovina kada je jednogodišnjak odlučio malo razgledati ponudu u trgovini.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Oliver 'NE TO' Šarić! Možda najbolji dio svega je Korana i rečenica: 'Pa daj ga pusti Ivane, neće se ništa dogoditi - napisao je Šarić uz objavu.

Oliver je krenuo puzati i zalaziti u sve dijelove prostorije, čak i u izlog pa su ga prodavačice pokušale izvući. Ubrzo su se javili brojni pratitelji koje je ova snimka nasmijala, a među njima i glumica Nataša Janjić Medančić (41), koja im je poručila: 'Moje misli su uz vas'.

'ČOVJEČULJAK I DIV' Ivan Šarić podijelio fotografiju sa sinčićem i raznježio mnoge

Ivan i voditeljica Korana Gvozdić (39) u vezi su od 2012. godine. Postali su roditelji u travnju 2021., a vijest o prinovi podijelili su tek nakon mjesec dana. Oliver je na svijet stigao prije termina, a Gvozdić je o teškom periodu koji su doživjeli progovorila na svojem Instagramu.

 - Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se na kratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja! - napisala je, između ostalog, u podužem tekstu.

POGLEDAJTE VIDEO: IVO SA SUPERTALENTA PLEŠE POLE DANCE

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare