To je to što me zanima!

Sarkozy Ceciliji: Ako mi se vratiš, otkazat ću ženidbu

Samo osam dana prije svadbe s milijunašicom Carlom Bruni, francuski predsjednik N. Sarkozy SMS-om je tražio od bivše supruge da mu se vrati
Vidi originalni članak

Monogamija mi je dosadna. Doveli su me u harem i od svakog muškarca uzimam dio, izjavila je Carla Bruni (40). U francuskim knjižarama od jučer se mogu kupiti njezine biografije ”Carla Bruni: Kraljica srca” i “Tko je ona zapravo?”. Na Valentinovo izlazi i treća knjiga o bogatoj nasljednici. Javnost je nedavno saznala da Carlin otac nije Alberto Bruni Tedeschi, koji je umro prije 11 godina. Njezina majka bila je ljubavnica Maurizija Remmerta, mladića iz bogate torinske obitelji. Carlinoj majci bile su 32 godine kad ju je rodila, a Mauriziju samo 19. Alberto je sve znao, a takvu je situaciju mirno prihvatio. Čim je Carla saznala tko joj je pravi otac, otišla je u Brazil upoznati ga, ali za nju je, kaže, njezin otac Alberto. Maurizija je pozvala na svadbu s francuskim predsjednikom Nicolasom Sarkozyjem (53) u Elizejsku palaču. Francuski predsjednik za Carlu se oženio samo četiri mjeseca nakon razvoda od supruge Cecilije, koju nikad nije prebolio. “Speedy”, odnosno “Brzi”, kako nazivaju Sarkozyja, jer je hiperaktivni radoholičar, samo osam dana prije vjenčanja Ceciliji je poslao poruku: “Ako se vratiš, sve ću otkazati”.
Cecilia mu nije odgovorila, već je za sljedeći mjesec dogovorila vjenčanje s Richardom Attiasom, zbog kojeg je prije dvije godine i napustila Nicolasa Sarkozyja.


CARLA “TEŠKA” 18, A SARKO SAMO DVA MILIJUNA EURA
Carla Bruni kao supermodel zaradila je 4,2 milijuna eura. Glazbena karijera donijela joj je 2,5, a reklame dva milijuna eura. Deset milijuna eura naslijedila je poslije očeve i bratove smrti. Carla i sestra Valeria naslijedile su dvorac kraj Torina i vilu na Azurnoj obali. Ima i dva stana u Parizu. Nicolasovu imovinu procijenili su na dva milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Burnout 08.02.2008.

    taj covik je manit. sad se i Francuzi kaju sta su glasali za jednu takvu neozbiljnu budalu za predsjednika

  • entoni 07.02.2008.

    Tko je luđi muškarci ili žene ?!....

  • mytzek 07.02.2008.

    Koji playboy :-) Mrak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare