To je to što me zanima!

Sarkozy i Bruni dolaze na Lennyjev koncert u Zadar?

Predsjednik Turističke zajednice Zadra Branko Ganzulić pozvati će na koncert Lennyja Kravitza Nicolasa Sarkozyja (53) i Carlu Bruni (40)
Vidi originalni članak

Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy veliki je obožavatelj Lennyja Kravitza koji 06. kolovoza nastupa u zadarskim Jazinama. Oduševljen je njegovim novim albumom "It's time for a love revolution" pa je Lennyju čak poslao i pismo što je pjevač ponosno spomenuo na promociji svog albuma. Kako bi malo promovirali Hrvatsku i turizam, Predsjednik Turističke zajednice grada Zadra Branko Ganzulić odlučio je pozvati Sarkozyja i njegovu suprugu, bivšu manekenku Carlu Bruni na Lennyjev koncert. Ganzulić je istaknuo kako bi mu bila izuzetna čast kad bi se prvi čovjek Francuske odazvao pozivu jer cijeni dobru glazbu. Zasada je sve na ideji, a Ganzulić će preko diplomatskih kanala pokušati Sarkozyju uručiti poziv. Predsjednik Francuske i Prva Dama često posjećuju rock koncerte, dok je Carla u mladosti hodala s velikanima poput Mick Jaggera i Erica Claptona.
S druge strane, ni Lennyju nije Zadar sasvim nepoznat jer se u medijima prije nekoliko godina pisalo kako je u bliskoj prijateljskoj vezi s manekenkom Korinom Longin.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare