To je to što me zanima!

Šarmer s bazena: Beckham se 'zapričao' sa šeficom hotela...

Beckham je s prijateljima uživao u hamburgerima, a menadžerica hotela nije se odvajala od njega. Nakon što su duže vremena razgovarali, tijekom odlaska mu je mahala...
Vidi originalni članak

Umirovljeni nogometaš David Beckham (43) otišao je u Miami kako bi predstavio ime i grb svog kluba 'Inter Miami'. Iako je ovo bitan događaj za njega, njegova obitelj nije bila s njim. David je sportski događaj proslavio koktelima na bazenu, a njegov torzo prekriven tetovažama nije prošao nezapaženo. 

Supruga Victoria (44) nije se odmarala s njim uz bazen, pa se bivši nogometaš malo 'opustio' i čavrljao s brinetom koja je menadžer hotela u kojemu je odsjeo, piše Daily Mail. 

Beckham je s prijateljima uživao u hamburgerima, a menadžerica hotela nije se odvajala od njega. Nakon što su duže vremena razgovarali, tijekom odlaska mu je mahala. 

Nagađanja da par ima bračnih problema započela su nakon što je na naslovnici 'Voguea' osvanula samo Victoria s djecom Brooklynom (19), Harper (7), Cruzom (13) i Romeom (16), a čini se da ta nagađanja neće tako lako prestati. 

- Ljudi izmišljaju stvari o našoj vezi već 20 godina, pa smo se David i ja navikli na ignoriranje tih gluposti i nastavljamo se ponašati normalno - opravdavala se bivša 'Spice girl'. Dodala je da su ona i David zajedno 19 godina te da su jači zajedno nego pojedinačno.

VIDI OVO: Koji horoskopski znak je najbolji u krevetu?

Idi na 24sata

Komentari 33

  • iiiih 07.09.2018.

    Ne mozes ni pricati s nekim odmah afera. Dosadni ste

  • 07.09.2018.

    zena ce mu bit ljub omorna

  • marcus89 07.09.2018.

    Viktorija bolja od ove menađerice barem 300 puta

Komentiraj...
Vidi sve komentare