To je to što me zanima!

Saša i Dejan Matić greškom su postali slijepi: Rođeni su zdravi

Rođeni su prerano te su ih otac Zoran i majka Dragica morali ostaviti nekoliko dana u inkubatoru. Nepažnja medicinske sestre navodno je odgovorna za to što su ostali slijepi
Vidi originalni članak

Srpski pjevači Dejan i Saša Matić (41) rođeni su u Drvaru kao zdravi dječaci, međutim, tuđom su greškom ostali slijepi, prenosi Dnevni avaz.

'NEMA VEZE' Saša Matić nakon incidenta: Pjevat ću i dalje u Hrvatskoj

Rođeni su prerano te su ih otac Zoran i majka Dragica morali ostaviti nekoliko dana u inkubatoru. Nepažnja medicinske sestre navodno je odgovorna za to što su ostali slijepi. Iz neutvrđenih razloga obje bebe su samo nekoliko dana po rođenju oslijepile. 

Dejan i Saša poznati su publici po izvanrednom glazbenom talentu, a već su nekoliko godina među najpopularnijim pjevačima u regiji.  Saša dugi niz godina nastupa i u Hrvatskoj, gdje se prije nekoliko godina našao u središtu skandala. Nakon koncerta u zadarskom klubu grupa huligana bacala je kamenje na kombi njegove ekipe i razbila vjetrobransko staklo.

- Nije to ništa strašno. To su napravili ljudi koji ne slušaju moju glazbu nego ih zanimaju druge stvari. Grupa pijanih mladića razbila mi je kombi, ali nema veze, pjevao sam u Hrvatskoj i pjevat ću opet - rekao je tada srpski pjevač.

Saša je 2015. prvi put surađivao i s pjevačicom Jelenom Rozgom (41) kada su pripremili duet koji su predstavili publici. Široj hrvatskoj javnosti postao je  poznat snimivši duet sa Severinom (47) 'More tuge'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • 09.08.2019.

    Moj Bože komentara. Koliko mržnje i ogorčenja. Gadljivo.

  • 08.08.2019.

    BLJAK. što ne pišete o ray charslu ili Sitive wonderu...a ne o ova dva ***ika

  • Laza 08.08.2019.

    Mala nepaznja i eto nisu samo oni oslepeli u inkubatoru ima jos takve dece

Komentiraj...
Vidi sve komentare