To je to što me zanima!

Saša Matić dvije večeri zaredom napunio Arenu! Neki su radi koncerta potegnuli iz Kanade

Zagrebačka Arena i sinoć je je bila puna do kraja, mnogi su došli poslušati regionalnu zvijezdu na koncertu 'Extra koncerta godine – Dva života'
Vidi originalni članak

Popularni regionalni pjevač  Saša Matić (44) održao je dva koncerta u Areni Zagreb, a povod je bila i proslava dva desetljeća karijere.

POGLEDAJTE VIDEO:

Izlazak na veliku pozornicu zagrebačke Arene popraćen je ovacijama, a publiku su oduševili i brojni hitovi od 'Kralja izgubljenih stvari' do novijeg 'Ti i ja', s njegovog zadnjeg albuma 'Dva života'. Sinoć je imao goste iznenađenja - Milicu Todorović i Lexington Band.

- Nakon svega mogu se samo još jednom zahvaliti svojoj predivnoj publici - činite me najsretnijim čovjekom na svijetu. Energija koja je obje večeri nastala u dvorani bila je jednostavno nevjerojatna, gotovo opipljiva. Podijelili smo neke nezaboravne trenutke, jer sreća se uvijek više osjeti, a tuga lakše preboli kada se podijeli. Iz Zagreba nosim uspomene za cijeli život - rezimirao je Saša Matić nakon dvodnevnog glazbenog spektakla.

- Bio sam već prije na Matićevom koncertu i znao sam da to vrijedi ponoviti. Odlično sam se proveo - rekao je mladi Zagrepčanin nakon koncerta.

RASPRODAO ARENU Saša i Dejan Matić kao bebe ostali su bez vida, a danas su najpopularniji izvođači u regiji

- Stigli smo u Hrvatsku u posjet rodbini i odmah smo nabavili ulaznice za koncert. Rijetko koji glazbenik zna napraviti takvu atmosferu, bilo je trenutaka za naježiti se - kaže posjetitelj iz Kanade.

POGLEDAJTE VIDEO: VELIKI INTERVJU SA SAŠOM MATIĆEM

Idi na 24sata

Komentari 119

  • šmrkava Marija 23.10.2022.

    "Potegli iz Kanade", hahahaha. E, moja Djubravka.........

  • lilika2023 23.10.2022.

    Nemam ništa protiv njega ali ni jedan Srbin mi ne može biti drag, probala sam, također su Srbi probali reći istinu i također ne mogu..... Oni su za mene samo LGBT zajednica u malom 🏳️‍🌈❤️

  • a e 4 6 23.10.2022.

    oce oce zna se da zagreb voli srbe i obrnuto

Komentiraj...
Vidi sve komentare